LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Op 30 december '16 ontvingen wij dit leuke bericht van fam. Terpstra-Hanegraaf. Ten tijde van dit bericht waren ook wij de feestdagen aan het vieren, maar wij willen de familie Terpstra-Hanegraaf alsnog hartelijk bedanken en Puk en Hugo in het zonnetje zetten. 
 
"Beste medewerkers van Podencoworld,
 
Het einde van dit jaar is in zicht, want het is 30 december. Een mooi moment om jullie te emailen, want Puk (Donete) is jarig; hij is vandaag 1 jaar geworden. Sinds een aantal maanden is Puk bij ons, nadat hij een hele fijne tijd heeft gehad bij zijn opvangbaasjes. 
 
We waren op zoek naar een vriendje voor Hugo. Hugo komt ook bij jullie vandaan. Hij is al vijf jaar bij ons, hij is de liefste hond die er maar is. Helaas is hij heel bang en is hij alleen bij mij en zijn oppasmama op zijn gemak, die hem ooit heeft gevangen. Maar sinds super blije Puk er is komt Hugo de laatste weken steeds meer beetje bij beetje los. Hugo is voor het eerst naar Justin (mijn man) gegaan en hij mocht hem aaien. Hij heeft zelfs even naast de bank gelegen toen ik niet thuis was en mijn man op de bank lag. Hij maakt zoveel kleine GROTE stappen dat we zo trots op hem zijn, en op Puk, want door Puk groeit Hugo. Ze rennen samen elke dag  door de bossen en velden en gaan mee paardrijden. Ze spelen, dollen en Puk gebruikt Hugo als levende kluif. Puk daagt Hugo de hele tijd uit en geeft niet op. Het zijn echt een Jut en Jul geworden. Pukkie geniet van het op schoot liggen en alle aaitjes, we zijn heel blij met hem. Wat een lief klein dapper hondje die dol is op botjes en balletjes.
 
Puk heeft nog een grote andere hobby, blaffen. Mocht iemand daar nog een tip voor hebben... En dan met name tips voor hondjes die zich niets aantrekken van baasjes. ;-)
 
Liefs van Puk en Hugo."
 
pukhugo2.jpg
 
PUKHUGO1.jpg
 pukhugo3.jpg
 
 

dogstars