LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Onlangs ontvingen wij deze leuke brief van Ben en Anja, die Billy adopteerde.
 
"Hallo Sjaak (vrijwilliger Podencoworld),
 
Billy is terug in Spanje, ik had het je al verteld hè dat het zou gaan gebeuren! 
We zijn 3 wkn geleden hier aangekomen en hij vindt het fantastisch! Tot vandaag was het hier echt schitterend weer (vandaag paar spetjes regen en bewolking) iedere dag zon en zo'n 25 gr. dus geen klachten van deze kant en Billy en zijn partner in crime Chica (en de andere 2) vinden het fantastisch om in de zon te sudderen en daarna in de schaduw af te koelen.
We zijn met de camper hierheen gekomen en we hebben er zo'n kleine 3 wkn over gedaan voordat we hier waren, leuke en relaxte reis gehad... speciaal voor de honden kalmpjes aan gedaan dus die hebben er zeker niet onder geleden. Ze vinden het heel
leuk om steeds op een andere plek te zijn en zijn dan zeer geïnteresseerd in alle nieuwe spannende geurtjes.
Billy wordt nog iedere dag liever, hij kan zo warm naar me kijken met die mooie bruine ogen van hem dat ik helemaal smelt... hij is echt een schat van een hond!
 
Helaas hebben we op de dag van ons vertrek uit België onze oudste hond moeten laten inslapen 
 
 Ze was de laatste maanden
al wat slechter geworden qua gezondheid maar op de dag dat we ons huis moesten opleveren en we haar in de camper legden voor vertrek heeft ze het opgegeven en hebben we afscheid van haar moeten nemen. Heel moeilijk hoor zoiets en we zijn (als ik over haar praat moet ik nog steeds huilen)  dan ook erg verdrietig geweest maar de reis heeft ons gelukkig wat afgeleid. Jora is 16 jaar geworden en ze is sinds ze een pupje van 7 wkn was bij ons geweest, de enige pup die we ooit gehad hebben.
 
Wat me trouwens wel opvalt hier is dat  er over het algemeen aardig op de honden gereageerd wordt, ik hoorde van mensen die hier al jaren komen dat er de laatste jaren gelukkig wat aan het veranderen is richting honden dus dat is een goed teken, alle beetjes helpen, toch!
Er zijn hier in de omgeving 3 stranden waar honden los mogen lopen dus het schijnt allemaal wat hondvriendelijker te worden, gelukkig maar! 
Omdat mijn gezondheid niet optimaal is heb ik me voorgenomen er geen honden meer bij te nemen dus ik hoop dat vol te kunnen houden
 
 
Hartelijke groeten van ons en slobber van Billy!
Ben en Anja"
 
billyspanje1
 
billyspanje2
 
 

dogstars