nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Valentin

Leeftijdscategorie: 4-8 jaar
Geboortejaar: 2012
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-08-20
Land: Spanje
Toegevoegd: 18-06-2015

Omschrijving

Malaga Animales y Plantas:

Update 20 augustus 2019: Valentin heeft een nieuwe bloedtest gehad en deze is helemaal perfect. Zoals al eerder aangegeven is de vacht van Valentin inmiddels weer helemaal terug gegroeid zodat hij nu weer een super mooie vacht heeft. Hij heeft nu alleen nog de medicijnen voor zijn schildklier nodig maar voor de rest is hij helemaal gezond. Er staat Valentin dus niets in de weg om een nieuw leven te beginnen, een nieuwe start te maken bij een lieve familie. nieuwe video geplaats

Update 27 mei 2019: Valentin wordt steeds ouder en hij is nog steeds op zoek naar een definitieve thuisbasis. Op dit moment is hij in een “nieuw” pleeggezin, wat hem heeft geholpen om zijn ziekte onder controle te houden en zijn vacht is sterk en glanzend terug gegroeid. Voorheen liep hij niet veel, maar nu gaat hij graag naar buiten, hij kan urenlang wandelen en vooral als het op het platteland is. Valentin is nog steeds heel aanhankelijk, is fitter geworden, heeft meer zelfvertrouwen gekregen en hij heeft geleerd om met mensen en andere honden te spelen. 7 nieuwe foto’s en een video toegevoegd.

Update 24 oktober 2018: Valentin is op dit moment in een pleeggezin. In het asiel ging het arme mannetje alleen maar achteruit en we konden de reden ervan niet vinden, hij verloor gewicht en zijn haar, hij had ook kale stukken over zijn hele lichaam. Door middel van verschillende analyses kwamen we erachter dat Valentin problemen heeft met zijn schildklier. Daarom hebben we besloten dat hij naar een pleeggezin moest om hem uit de vreselijke stress van het asiel te halen en om de juiste hoeveelheid medicijnen te kunnen bepalen. Dankzij zijn verblijf bij de opvang groeit zijn haar weer aan, is zijn uiterlijk veranderd, is hij aankomen en ziet hij er mooier uit. Helaas is zijn opvangtijd bijna afgelopen, Valentin zal terug moeten naar het asiel. We zijn erg bezorgd dat alles wat zoveel beter ging in het pleeggezin, weer teniet zal worden gedaan, hij heeft dringend een liefhebbende familie nodig. Valentin is een erg aanhankelijk hondje, hij is erg rustig en houdt van in de zon liggen. Hij loopt keurig aan de lijn en blijft netjes naast je, hij geniet van het snuffelen in het gras en het ontdekken van nieuwe geuren. Valentin wacht al heel lang op zijn eigen warme thuis, wie geeft deze lieverd zijn kans op een goed leven voor altijd. 13 nieuwe foto's toegevoegd.

update 24 januari 2018: Valentin is een van onze lievelingetjes, hij leeft los in het asiel want hij lijkt wel een beetje op een grote muis, als hij wordt aanvallen is hij natuurlijk de verliezer! Valentin is zijn verlegenheid verloren en nu is hij, samen met Phantom, de gastheer van het asiel. Hij vindt het leuk om alle mensen te verwelkomen die naar het asiel komen, hij gaat dan zitten en geeft zijn pootje om aangehaald te worden en snoepjes te krijgen. Valentin staat gelijk aan liefde en zou zo graag een lieve familie vinden die hem gaan verwennen en hem altijd snoepjes zullen geven. 8 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 14 juli 2017: Valentín is nog steeds de meest aanhankelijke Podenco van het hele asiel. Hij begroet altijd iedereen die naar het asiel komt. Hij komt dan dicht bij je staan, wrijft dan met zijn rug je benen en duwt tegen je aan met zijn kleine neusje. Valentín leeft los in het asiel. Hij is in verschillende kennels geweest, maar hij werd steeds aangevallen. Zijn lichaam heeft nog steeds de sporen van deze aanvallen. Valentín heeft een grappig klein kopje en met zijn kleine gestroomde ogen lijkt hij altijd te glimlachen. Valentín is erg vrolijk en je kan niet anders dan van hem houden. Het is een mysterie waarom dit lieve en schattige hondje nog steeds in het asiel zit en volledig onzichtbaar is. Valentín is een echte schat en verdient het zeker om een goede familie te vinden die haar een liefdevol en warm thuis zal geven. 6 nieuwe foto's zijn toegevoegd.

Input 18 juni 2015: Valentin is een heel speciaal hondje, in eerste instantie is hij schuw en teruggetrokken maar zodra hij je kent duwt hij tegen je aan met zijn rug en met zijn snuitje. Valentin heeft een grappig gezicht met zijn kleine oogjes die je het gevoel geven dat hij altijd glimlacht. Valentin is erg vrolijk en je kan niet anders dan onmiddellijk van hem houden. Valentin werd verlaten op een strand, zeilers zagen hem verborgen tussen twee vissers bootjes. Hij was volledig verloren, uitgehongerd, dorstig en doodsbang. Gelukkig belden de zeilers het asiel en waren we in staat om hem te redden. Valentin wacht sindsdien op een  warm thuis. Wie geeft lieve Valentin een kans om te genieten van een goed leven voor altijd. 

Video