LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nolo

Geboortejaar: december 2023
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 35
Gewicht: 6
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
11-05-2024

Omschrijving

Asiel Apama:

Op 19 maart 2024 was een vriendin op weg om een magazijn schoon te maken dat ze had gehuurd om een familiefeest te vieren. Het lijkt erop dat iemand in de buurt haar zag en kende, en toen ze 's middags terugkeerde naar de plek, hadden ze dit kleine hondje over het hek van ongeveer 1 meter hoog gegooid.

Zoals op de eerste foto’s te zien is was hij erg mager en deze eerste foto's zijn enkele dagen na zijn aankomst genomen .... en hij had al goed te eten gekregen.

Vanaf het begin liet hij zich zonder problemen oppakken. Nolo is een erg vriendelijke en vertrouwenwekkende pup, het is duidelijk dat hij gewend is aan het contact met mensen en kinderen.

Nolo zit in een pleeggezin met een andere pup en een ezel, met wie hij heel goed samenleeft. Hij is erg vrolijk en sociaal, speels en actief, daarom zijn de foto's allemaal een beetje beverig. Op de laatste foto’s is al te zien dat hij al is aangekomen.

“Helaas” is Nolo een Podenco, het ras dat hier in Spanje minder geliefd is... en als we zijn verhaal niet snel aan eventuele adoptanten laten zien, wordt de kans dat hij geadopteerd wordt met de dag kleiner.

Wie helpt ons en Nolo het liefdevolle thuis te vinden waar hij de liefde krijgt die hij zo verdient.

(Input 11 mei 2024)

Video

dogstars