LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mazakeen

Geboortejaar: juli 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 16-02-2024
Toegevoegd:
13-01-2024

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 16 februari 2024: 15 nieuwe foto's en een video toegevoegd.

Input 13 januari 2024: Mazakeen is een heel ontzettend rustig en zacht Podenco-dametje. Je zou denken dat ze veel ouder is... en echt een "wijze" ziel. Ze zoekt altijd de rust op en weet als de beste hoe ze spanning kan vermijden. 

Met haar zachte karakter zou je denken dat ze kwetsbaar is in het asiel maar ze is juist zo stabiel dat iedereen respect voor haar heeft en het gewoon lijkt alsof ze er niet is. Heel af en toe, als er een gevecht is gaat ze op een "moederlijke" manier bij het kwetsbare hondje staan alsof ze duidelijk wil maken dat ze deze dan steunt en zonder ook maar één grommetje loopt de boosdoener dan gewoon weg. Heel bijzonder hoe ze zonder er echt te zijn, er toch is in de roedel en dan op zo een hondse en respectvolle manier.

Maar ook met ons, de vrijwilligers, en visite is Mazakeen zo. Ze zal zich echt absoluut nooit opdringen, nooit vooraan staan en ook nooit dolenthousiast iemand opzoeken. Maar toch is ze altijd, en dan ook echt altijd, in de buurt.  Ze blijft je dan bekijken met die prachtige ogen die boekdelen spreken en gewoon om liefde lijken te smeken. Haar neusje werkt dan ook non- stop, je merkt duidelijk aan haar dat ze ontzettend nieuwsgierig is en ook toch echt enorm verlangt naar die knuffel die ze nog niet helemaal durft te claimen.

Buiten de groep merk je dat ze zich wel meer durft te laten "zien". Ze geniet van rustige wandelingen, loopt netjes mee zonder te trekken en laat alles rustig over zich heen komen. 

We weten zeker dat deze rustige dame zich nu nog enorm inhoud en veel meer te bieden heeft. In een eigen thuis, bij een eigen familie die ze trouw mag zijn...denken we dat ze in no-time een heel lief, trouw en vrolijk maatje voor het leven zal worden.

Hopelijk krijgt ze die kans snel! Mazakeen is gesteriliseerd, rondom gezond en helemaal reisklaar.

 

Video

dogstars