LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Buck (NL)

Geboortejaar: februari 2016
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 65
Gewicht: 20
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Toegevoegd:
09-11-2023

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Buck is een echte lolbroek die altijd in is voor een geintje.
Hij is intelligent, lief, vriendelijk, nieuwsgierig, aanhankelijk en gek op knuffels zowel van de baas als de speelgoedvariant.
Al houden de pluchen knuffels het meestal niet heel lang vol, maar wat een lol kan je daarmee hebben zeg! Squeeky toys en lege petflessen zijn helemaal het einde, daar kan je je ook prima mee vermaken!
Buck is zo slim dat hij heeft ontdekt hoe de magnetron werkt, toch handig als je zelf je eten op wilt warmen. Hij kan ook elk kastje open krijgen, dus dat is wel iets om rekening mee te houden.
Buck kan met iedereen overweg en woont nu bij een baas met een grote roedel. Maar naar reutjes toe kan hij soms toch wel een beetje jaloers zijn. Als hij als enige hond of bij een leuk teefje geplaatst kan worden is Buck helemaal blij.
Katten daar kan Buck mits goed geïntroduceerd ook prima mee overweg, zijn huidige baasje heeft ook een kat. Hij heeft wel jachtinstinct dus kippen en konijnen zijn een ander verhaal. Hij zal ze niet opeten, maar wel netjes bij je brengen.
Hij is lekker actief en zou het liefst een baasje hebben die graag met hem bezig is, met hem speelt, lange wandelingen maakt en daarna nog een lekkere knuffel en dan languit op de bank! En dan het liefst met zijn heerlijke zachte warme vachtdekentje dan is Buck helemaal Happy!
Fietsen, nou ja meelopen langs de fiets dat doet hij ook graag en Buck kan zelfs dansen, als je een liedje zingt dan springt hij tegen je op en maakt een dansje met je.
Jammer genoeg kan Buck niet bij zijn huidige baasje blijven vanwege haar gezondheid en daarom hopen we snel een fijne nieuwe plek voor Buck te vinden.

(Input 9 november 2023)

dogstars