LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Tiago

Geboortejaar: april 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 47
Gewicht: 18
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

De lokale politie nam contact met het asiel op omdat ze een hond hadden gevonden, vastgebonden aan een touw, zonder eten en drinken. We gingen onmiddellijk naar de plek waar hij was. Toen we aankwamen zagen we dat Tiago een touw om zijn nek had, dat behoorlijk strak zat en daardoor zijn vacht en huid dusdanig was beschadigd.
Zoals verwacht had hij geen microchip dus namen we hem mee naar het asiel. We gaven Tiago water, wat een dorst had hij en smulde van een bak met voer.

Op een paar foto’s is te zien dat hij wat kale plekken heeft, dit kwam omdat hij gewond raakte door een andere hond en hij hiervoor behandeld moest worden. Inmiddels is dit weer helemaal hersteld.

Hij heeft zijn verleden achter zich gelaten en kijkt nu uit naar een gouden mand. We kunnen alleen maar goede dingen zeggen over Tiago, hij heeft een geweldig karakter, vriendelijk, altijd speels, vrolijk, actief, geniet van rennen en springen en hij kan goed overweg met zowel reuen als teven. Tijdens de wandelingen met hem zien we soms dat zijn jachtinstinct naar boven komt, maar tegelijkertijd zien we dat hij volop geniet van de wandelingen. Hij is geschikt voor een familie met kinderen.

Met wie mag dit ongecompliceerde mannetje de rest van zijn leven gaan ontdekken?

(Input 19 september 2023)

dogstars