LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Anya

Geboortejaar: juni 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 42
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Anya werd gered met een vangkooi, ze dwaalde al een aantal weken rond in de buurt van een landhuis, haar angst liet ons niet toe haar te benaderen. Ze accepteerde alleen het gezelschap van de hond die in dat landhuis woont. Het was dringend nodig om haar te redden, aangezien ze loops was geworden en het laatste wat we wilden was een nieuw nestje in ons asiel. Na enkele uren wachten ging Anya eindelijk de vangkooi in.
Eenmaal in de vangkooi was ze heel erg angstig, zo bang voor mensen. We probeerden haar uit de vangkooi te halen om haar naar het asiel te brengen maar dat lukte niet, ze probeerde ons te bijten en jankte bij elke aanraking. We besloten te wachten en haar wat tijd te geven daarna konden we haar eindelijk uit de vangkooi halen en haar naar het asiel brengen. In de auto werd Anya steeds zenuwachtiger en angstiger, ze jankte en plaste van angst.
Nu zit Anya veilig in het asiel, wachtend op een lieve familie die haar haar verleden zal doen vergeten. Gelukkig wordt Anya steeds zelfverzekerder, socialer en accepteert de liefkozingen van de vrijwilligers, ze begint te begrijpen dat we haar geen kwaad zullen doen.
Ze begroet ons nu kwispelend en lijkt blij met onze aanwezigheid.
We zijn zeer verrast door haar snelle en grote veranderingen, ze begint nu ook te genieten van de momenten dat ze los mag lopen in ons omheinde terras om met de andere honden te spelen.
We voelen ons erg gelukkig bij de snelle verandering van Anya, nu gaan we aan de slag om met haar aan de lijn te gaan wandelen. Over het algemeen heeft Anya een heel goed karakter, ze kan goed overweg met andere honden.

Ondanks dat het al beter gaat met Anya zijn we voor haar op zoek naar een geduldig baasje of familie die ervaring heeft met nog verlegen honden, een baasje of familie die haar zal helpen om te gaan genieten van het gelukkige leven dat ze verdient.

(Input 19 september 2023)

Video

dogstars