LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Bimba

Geboortejaar: april 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 43
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 29-01-2024
Toegevoegd:
16-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 29 januari 2024: Van VIP hond naar hond ter adoptie. Bimba is nu klaar voor adoptie, ze is een hele lieve hond die beetje voor beetje nog steeds vooruit gaat. Maar Bimba heeft dus nog wel een familie nodig die weet dat ze nog iets bang is en die daar mee om kan gaan, een familie die het nodige geduld met haar heeft. Video toegevoegd.

Input 16 september 2023: Bimba werd in een veld gevonden door een van onze vrijwilligers, onze vrijwilliger besefte al snel dat Bimba zich niet lekker voelde. Ze kon niet opstaan en dus werd ze direct naar de dierenkliniek gebracht waar ze werd opgenomen.
Bimba had een gebroken heup en moest een operatie ondergaan. Na 5 dagen opname in de kliniek kwam Bimba naar het asiel, waar ze met veel zorg en behandelingen is hersteld van haar operatie.

Ze leidt nu een volkomen normaal leven, zonder enige vorm van beperkingen. Ze is nog steeds angstig, we werken er aan haar te helpen om over haar angst heen te komen. Ondanks haar angst is haar blik vol liefde en is ze iets opgebloeid.
Sinds ze in het asiel binnenkwam hebben we toch een kleine vooruitgang opgemerkt, Bimba toont ietsje meer nieuwsgierigheid maar als we haar benaderen merken we hoe ze verstijft, reageert ze niet en trilt haar lichaam. Ze verstopt zich echter niet zoals in eerste instantie, ze staat daar gewoon.

Ze kan goed overweg met andere honden, ze verblijft momenteel in één van onze patio's met 6 andere honden, ze voelt zich daar veilig en beschermd.

We hopen dat ze snel zover zal zijn om geadopteerd te kunnen worden maar voorlopig zal ze een VIP zijn.

 

Video

dogstars