LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nuk

Geboortejaar: maart 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 44
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
15-09-2023

Omschrijving

Opvang Greet:

Nuk is bevallen bij een huis op het platteland. Op dat moment woonde er nog iemand maar 2 maanden later ging die man verhuizen en nam contact op met het asiel. Nuk’s puppy's waren twee maanden oud en liepen het risico overreden te worden door de auto´s van de mensen die in dat gebied werkten. De puppy´s waren niet bang en werden gesocialiseerd door de arbeiders in het gebied.
Nuk was echter op haar hoede en zocht bescherming bij een hond, waarschijnlijk de vader van haar puppy´s, die slechts een paar meter verderop zat. Nuk liet zich niet door ons vangen dus hebben we een vangkooi geplaatst.

Gelukkig waren die dag al haar puppy´s in de buurt en die lieten zich zonder problemen vangen. Nuk begon zenuwachtig te worden toen ze zag dat we haar puppy´s hadden.
We hebben de puppy's in de vangkooi gezet en Nuk stapte zonder enig probleem in de vangkooi. Nuk en haar puppy's naar het asiel gebracht.
Inmiddels zijn al haar puppy´s geadopteerd, nu Nuk nog.... Nuk is pure zoetheid, haar honingkleurige ogen stralen een grote rust uit. Ze is niet bang meer maar wel erg verlegen, ze kan goed met andere honden opschieten, ze is rustig, ze loopt prima aan de lijn.

We hopen dat dit mooie podenco-meisje snel opgemerkt zal worden en verder op zal kunnen bloeien in een eigen thuis.

(Input 15 september 2023)

dogstars