LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Henry

Geboortejaar: maart 2023
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 49
Gewicht: 14,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
15-09-2023

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Henry is een lief, gevoelig en zacht ventje dat werd gered van straat samen met 5 broers. Zijn moeder, podenco canario en nog een zusje zijn helaas nog niet veilig gesteld. Hopelijk lukt dit binnenkort!

Henry en zijn broer Toby namen wij over van een andere opvang in de hoop dat ze zo meer zichtbaar worden en snel door een eigen familie worden opgemerkt. Henry heeft een bijzonder rustig karakter voor zijn leeftijd. Hij is in eerste instantie een beetje verlegen bij vreemde mensen maar toch heerlijk speels met de rest van de hondjes in de roedel. Hij kent de hondentaal en weet precies met wie hij kan spelen. Hij heeft zo ook zijn favorieten om samen een siësta mee te delen.

Zodra Henry je een beetje kent komt hij al snel los en merk je hoe erg hij naar liefde hunkert. Bij kinderen is dit per direct, hij vindt kinderen duidelijk minder spannend dan grote mensen. Maar ook bij ons duurde het niet lang voordat zijn nieuwsgierigheid het won van zijn twijfels...en inmiddels worden we elke dag met een lieve kwispel begroet!

Nieuwe indrukken en zware geluiden zijn spannend voor Henry. Hij neemt dan de tijd en kijkt graag de kat uit de boom. Maar toch werd al het onbekende in het asiel al snel deel van zijn routine en merken we dat hij erg snel leert.

Henry heeft nog niet in een thuis gewoond dus zal dit ook allemaal moeten ontdekken maar in het asiel kunnen we wel zeggen dat hij zijn "dingetjes" nu al braaf in dezelfde buitenhoek doet altijd, best knap voor zo een jong hondje!

Aan de riem lopen was ook maar raar in het begin maar Henry ontdekte al snel hoe leuk de buitenwandelingen zijn. Als we nu aankomen met een tuigje staat hij al vrolijk te wachten en laat hij geduldig zijn tuigje aandoen. Het is een schat van een hond en met zijn zachte karakter zal hij zonder twijfel een aanwinst zijn voor die familie die hem zijn welverdiende kans kan bieden.

(Input 15 september 2023)

dogstars