LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gala

Geboortejaar: december 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 43
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
13-09-2023

Omschrijving

SPAP Refugio Kimba:

Gala was niet in de juiste handen, het arme hondje, ze was een cadeau voor een heel oude man. De zoon besloot zijn vader een hond te geven zodat hij niet alleen zou zijn, en wat voor hond besloten ze dat het beste zou zijn? nemen ze een podenco puppy…. heel slim ..... mensen!!!!

Gala was een kleine puppy en ze moest heel stil zijn en de hele dag thuis blijven als een "Marionet" en niet veel bewegen. Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het voor Gala moet zijn geweest. Ze zat het grootste deel van de tijd alleen in een kamer om niet te storen, geen wandelingen, geen mens of een andere hond om met haar te spelen, gewoon opgesloten in een kamer, omdat ze dan bijna niet kon bewegen en niet kon storen ..... ik kan maar beter niet te zeggen wat ik echt denk, om niet onbeleefd te zijn. Ze had een vreselijke stress toen we haar redden, het was vreselijk om haar zo wanhopig te zien.

We hebben haar in Kimba bij Pinky geplaatst, een hele jonge Galga, zodat ze zo lang ze willen kunnen spelen.

Ze heeft geen contact gehad met andere honden, maar ze is op dit moment al gewend aan veel hondjes bij elkaar, omdat ze overdag allemaal bij elkaar zijn. Gala is onderdanig en heel lief, ze doet het heel goed.

Gala was altijd thuis, er werd niet met haar gewandeld omdat de oude man helemaal niet fit was en niet veel kon bewegen, dus hij kon niet met haar wandelen... Ik moet zeggen dat het heel triest was om haar te zien toen ze bij Kimba aankwam, je kon voelen dat ze behoefte had om vrij rond te lopen en ruimte te hebben om te bewegen en ze was zo lief om ons de hele tijd kusjes te geven, zo dankbaar was ze. Mijn hart breekt als ik een hond in deze situatie zie, ik weet dat ze veel heeft geleden. Haar “kindertijd” is een nachtmerrie geweest, ze mocht geen puppy zijn, vreselijk.

Gala is nu met alle honden samen in het asiel, en ze doet het heel goed, ze is inmiddels gewend aan 50 honden bij elkaar en als er veel ineens naar haar toe komen gaat ze liggen,  gewoon om te laten zien dat ze een braaf meisje is. Ze is geweldig. Ze begint te spelen en gebruikt al die puppy energie die ze eerder niet kon gebruiken .... kun je je voorstellen dat een podenco puppy de hele dag opgesloten zit?

Het zou geweldig zijn als we een huis voor haar vinden met een tuin, waar ze vrij kan spelen en rennen, eindelijk vrij en niet meer geïsoleerd in een kamer, zoals in een gevangenis. Gala is heel mooi, ze heeft mooie ogen, is schattig, lief, speels, actief en vol leven, het leven dat ze niet mocht leiden toen ze een puppy was. Ze lacht, ze is geweldig en heel erg lief. Welke lieve familie of baasje geeft haar haar welverdiende nieuwe kans?

(Input 13 september 2023)

Video

dogstars