LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Emiliana

Geboortejaar: juli 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
18-08-2023

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Emiliana is een ontzettend vrolijk, speels en aanhankelijk podenco dametje dat met een kwispelende staart per direct je hartje in springt! Met haar gekke capriolen laat ze ons elke dag weer lachen. Ze is dol op aandacht en knuffelen, kent geen angsten en heeft ook geen trauma’s of onzekerheden. Alles en iedereen is gezellig en ze staat altijd klaar voor een knuffel, een spelletje of een wandeling, en dit met een enthousiaste kwispel!

Emiliana kan hier in de roedel heel goed met iedereen, zowel reutjes als teefjes. Ondanks haar enthousiasme weet ze goed hoe ver ze bij iedereen kan gaan en hierdoor kan ze met iedereen: groot, klein, jong en zelfs de oudere. Ook de katten, schapen, paarden en ezels zijn haar maatjes en worden met vrolijkheid en respect behandeld.

Emiliana is ondanks haar gekkigheid toch een heel gevoelig meisje. Ze doet heel graag haar best, is makkelijk te corrigeren en je kan haar geen grotere hoofdprijs bieden dan een "goed zo!". Het is een slimme dame en ze leert snel en graag.

Ook al is Emiliana het liefst bij je, ze weet ze zich ook prima zelf te vermaken. Als de rest geen zin heeft zie je haar vaak speeltjes verzamelen of ze gewoon in haar eentje in de lucht te gooien om ze weer trots op te vangen. Het is een genot om haar te zien, altijd vrolijk, altijd dankbaar, altijd zin in het leven!

Emiliana heeft liefde en gezelligheid voor tien en zoekt nog een leuke, lieve en actieve familie die ze trouw mag zijn, voor de rest van haar mooie leventje...haar besmettelijke levenslust en vrolijkheid zullen zonder twijfel een enorme aanwinst zijn voor die gelukkige die haar haar welverdiende thuis kan bieden.

(Input 18 augustus 2023)

Video

dogstars