LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Aria

Geboortejaar: januari 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 16
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
17-08-2023

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Aria woonde samen met haar moeder (een waterhond) en vader (een podenco) verlaten naast ons nieuwe asiel. Toen we met de werkzaamheden begonnen, zagen we hen en realiseerden we ons dat de moeder zwanger was. Ze was erg bang, het was onmogelijk om Aria’s moeder of vader te vangen. Toen de moeder was bevallen van de pup's, duurde het nog dagen voordat we ze hadden gevonden. De plek was niet toegankelijk en we moesten de brandweer bellen. Gelukkig konden de moeder en de baby’s gevangen worden.

Aria was één van die pup's die één van de brandweermannen voor zichzelf wilde houden. De moeder en de rest van de broertjes en zusjes gingen naar een andere opvang, omdat de onze vol was. De vader kon op dat moment niet gered worden, maar later is dat wel gelukt.

Een paar maanden geleden vertelde Aria's familie ons dat ze niet langer bij hun kon blijven, ook al was het een lieve hond, dus werd ze een deel van onze roedel.

Ze is de perfecte hond, ze is één van de honden die we zouden aanraden aan elk gezin dat op zoek is naar een gemakkelijke, liefdevolle, gehoorzame en speelse hond die overal zou passen en die heel gemakkelijke in de omgang is. Ze heeft nergens problemen mee. In het begin is ze verlegen, maar niet bang, ze heeft wat tijd nodig om haar ware karakter te laten zien, meer niet.

Met andere honden is ze erg zachtaardig, onderdanig en speels. Ze speelt met alle honden, maar vooral met Alvin, haar beste vriend (ook een podenco die op de website staat), en ook met katten kan ze goed overweg.

Aria is niet bang, ze is gehoorzaam en lief en ook erg grappig, thuis is ze een heel brave hond, en ze kan ook even alleen zijn.

Aria is positief getest op Leishmania maar met minimale waarden. Ze is kerngezond, heeft alleen elke 4 maanden domperidon nodig en veterinaire controle. Haar waarden zijn minimaal en al haar analyses zijn perfect. De rest van de ziektes is negatief.

Aria is een zelfverzekerd , lief en speels hondje en klaar voor een nieuwe start, wie geeft dit leuke meisje een nieuwe kans?

(Input 17 augustus 2023)

dogstars