LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Benny

Geboortejaar: juni 2020
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 63
Gewicht: 26
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
10-08-2023

Omschrijving

Asiel Innocent Paws:

Iemand vertelde mij dat er een hond was die onder zeer slechte omstandigheden leefde. Ik ging ter plaatse en vond Benny, een prachtige Pharaohond, vastgebonden in een stal, in super vieze omstandigheden en zonder eten of water. Benny smeekte en huilde om aandacht en kusjes. Hoewel hij in zo'n wanhopige situatie verkeerde, was hij heel blij om me te zien.

Na een praatje met de man die hem vasthield, zei hij dat Benny eerst in een tuin woonde, maar dat hij hem daar had neergezet omdat hij bang was dat iemand hem zou stelen, omdat de honden erg mooi zijn! Ik had hem uitgelegd dat de situatie voor de hond erg slecht was, maar hij wilde me Benny niet geven omdat hij vond dat hij daar goed zat! De eigenaar was een oude man met een oude mentaliteit.

Na twee dagen ging ik weer kijken en deze keer lag de hond niet op dezelfde plek. Toen ik naar hem vroeg zei de eigenaar dat hij hem aan een vriend had gegeven maar na een hele dag zoeken in garages (want het gebied is erg bekend) vond ik hem weer!

Dit keer waren ze het met me eens dat ik hem mee moest nemen, ze zeiden meteen wat een liefdevolle hond hij was en dat hij veel van mensen houdt en dat hij slim is.

Ik heb hem een naam gegeven, Benny, en hem een mooie toekomst beloofd. Benny is erg lief en vriendelijk, heel blij om bij mensen te zijn.

Ik weet zeker dat hij een geweldige aanwinst zal zijn voor iedereen die op zoek is naar een grote jongen die echt charmant en slim is.

Benny leeft nu in het asiel totdat er een thuis voor hem is gevonden. In de tussentijd is hij gevaccineerd en gecastreerd en is hij klaar om zich bij een gezin aan te sluiten. Iedereen is het erover eens dat hij zo'n blije en liefdevolle hond is, mag Benny met jou het leven gaan ontdekken wat hij nog niet kent maar inmiddels wel heel erg heeft verdient!

(Input 10 augustus 2023)

Video

dogstars