LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Gina

Geboortejaar: mei 2014
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 56
Gewicht: 22
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 09-11-2023
Toegevoegd:
11-04-2023

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Update 9 november 2023: 7 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 11 april 2023: Gina is weer zo’n schattige grootmoeders van haar afdeling. Het arme meisje had de pech om aan haar lot te worden overgelaten in het gemeentelijk asiel, en toen ze in het asiel aankwam, moesten alle honden van haar haar kennel in quarantaine worden geplaatst, dus moest ze bijna een maand opgesloten doorbrengen. Gelukkig zijn ze allemaal gezond en klaar om een gezin te zoeken.

Gina is een rustige, schattige hond en geschikt voor elk gezin. In de kennel zien we haar vaak een dutje doen in de zon, of naar haar vriendjes kijken hoe die spelen. Ze is erg sociaal en leeft samen met 3 actieve puppy's, een teefje en twee grote reuen, en ze heeft het goed naar haar zin met ze, dus ze kan met elk hondenvriendje samenleven. Gina is ook nog lang  niet traag met spelen en op het speelterrein mag ze ook nog graag touwtrekken met haar vrienden.

Gina is net zo goed met mensen, ze houdt van knuffelen, aaien en kusjess krijgen. Je kan dan in haar oogjes zien hoeveel plezier ze daaraan beleefd en de vrijwilligers smelten dan. Ze loopt met wandelen al prachtig naast de vrijwilligers en kan zelfs al op commando zitten. Het is dus, zoals je leest, echt waar als we zeggen dat Gina elke familie heel blij zou maken.

 

Video

dogstars