LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Sena

Geboortejaar: februari 2013
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 57
Gewicht: 22
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:

Toegevoegd:
24-03-2023

Omschrijving

Asiel SPAP Refugio Kimba:

Het verhaal van Sena is heel triest, ze heeft haar hele aan een ketting geleefd. Ze kende alleen een boom, een ketting en een oud en klein hondenhok. Dat was de enige plek waar ze kon schuilen voor de hitte op de zonnige dagen, voor zware regenval en ook in de koude winter. Dat was haar hele leven. Jaar in jaar uit .... geen vrijheid, geen wandelingen, geen knuffels en niemand die haar kon bevrijden van dit ellendige en harde leven.

De dag dat we haar konden bevrijden en daarmee redden, was ze erg nerveus en blafte ze vreselijk. Je zou kunnen denken, oh wat een nerveuze, drukke hond, maar het was precies het tegenovergestelde. We zagen een hond met heel hoog geluid huilen en wanhopig om hulp vragen. Dat is de enige manier waarop een hond met huilen kan zeggen "help me alsjeblieft".

Eigenlijk is Sena precies het tegenovergestelde, ze is een hele rustige dame, ze is heel lief en geniet van de rust en stilte.

We hebben Sena in een opvanggezin geplaatst om er achter te komen hoe ze zou reageren in een huis, na zoveel jaren aan een ketting in de middle of nowhere te hebben geleefd. Maar dat heeft ze heel goed gedaan, ze geniet van haar wandelingen op het platteland en in de stad, ze geniet van haar comfortabele bed en ze geniet van elke seconde van haar leven, en ze leert heel snel.

Sena is een geweldig hondje, heel lief, heel goed met de andere honden in het opvanggezin en ze is trouw en zachtaardig. Haar neus was verbrand, daar hersteld ze nu van en ook van één van haar pootjes, ze loopt nog een beetje mank. Sena is twijfelachtig getest op Leishmania, ze zal over 2 maanden opnieuw hier op getest worden.

Na zoveel jaren eindelijk vrij.... ze verdient nu, na zoveel jaren lijden, het beste gezin van de wereld, een lieve familie waar ze kan genieten van haar vrijheid en waar ze heel gelukkig zal zijn.

Sena is een prachtige hond, niet alleen aan de buitenkant is ze een schoonheid, maar ook haar karakter is prachtig. Na zoveel jaren geketend te zijn geweest, verdient ze het om heel gelukkig te worden!

(Input 24 maart 2023)

Video

dogstars