LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Wally

Geboortejaar: oktober 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 14
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
24-03-2023

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Wally kwam met de rest van zijn broers en zusjes ((Waldi, Wanda, Wendy, Wicky, Willy, Wilma, Wina, Winnie, Wohri en Wonder) naar het asiel toen ze nog maar 2 weken jong waren. We kregen via via te horen dat de pups gratis weg werden gegeven, en wel zo snel mogelijk! Dit was natuurlijk veel te vroeg en totaal onverantwoord. Sommige mensen hebben gewoon geen idee...

We hebben de eigenaar meteen gebeld en gelukkig zo ver gekregen om het hele gezinnetje bij ons achter te laten. Helaas hadden ze één voorwaarde, ze wilden de mama wel terug hebben zodra dit kon. Maar dit wordt een ander verhaal met hopelijk een beter eind en familie.

Maar terug naar Wally...Dit ventje is een echte overlever, een doorzettertje met levenslust voor 10 die parvo overwon. Hij werd als eerste ziek en was zo zwak en kwetsbaar dat we dachten dat hij het niet zou halen. Maar toch, met heel veel extra zorgen in een speciale 24 uur kliniek kwam hij er na dagen weer bovenop.

Terug uit de kliniek mocht hij bij één van onze vrijwilligsters in huis om helemaal bij te komen, het was nog zo een klein, lief en schattig "prulletje"... Te kwetsbaar voor het asiel leven! Hier werd hij dus extra verwend, kreeg hij al de aandacht en leefde hij samen met zowel andere honden als katten. Hierdoor is Wally natuurlijk super opgevoed, kent hij al het nodige van het huiselijke leven en heeft hij deze tijd een streepje voor gehad vergeleken met zijn broers en zusjes. Een geluk bij ongeluk zeg maar, een kans die hij goed benut en van genoten heeft, en wij ook stiekem gezegd! Helaas moest er wel weer plek gemaakt worden en dus, eenmaal aangesterkt, ging hij naar één van de groepen in het asiel en hier leeft hij nu samen met zowel reutjes als teefjes, groot en klein, jong en oud, zonder enige spanning en met veel gezelligheid!

Wally is inmiddels mooi (op)gegroeid en een heerlijk vrolijk en aanhankelijk podenco-mannetje die weet hoe hij enige harten kan veroveren. Hij heeft een blik...die boekendelen spreekt! En met zijn gezellig en speels karakter kan je gewoon niet anders dan enorm van hem genieten. Wally kent geen angsten, is dol op een uitdaging en heeft levenslust voor tien.

We hopen dat dit leuke ventje snel wordt opgemerkt door een eigen familie om dan nu toch eindelijk...van zijn definitieve en welverdiende hondenleventje te gaan genieten! Wally is helemaal rondom gezond, getest, ingeënt en zijn koffertje met paspoortje...staan al bij de deur.

(Input 24 maart 2023)

dogstars