LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Wohri

Geboortejaar: oktober 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
21-03-2023

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Wohri kwam met de rest van zijn broertjes en zusjes (Waldi, Wally, Wanda, Wendy, Wicky, Willy, Wilma, Wina, Winnie en Wonder) naar het asiel toen ze nog maar 2 weken jong waren. We kregen via via te horen dat de pups gratis weg werden gegeven, en wel zo snel mogelijk! Dit was natuurlijk veel te vroeg en totaal onverantwoord. Sommige mensen hebben gewoon geen idee...

We hebben de eigenaar meteen gebeld en gelukkig zo ver gekregen om het hele gezinnetje bij ons achter te laten. Helaas hadden ze één voorwaarde, ze wilden de mama wel terug hebben zodra dit kon. Maar dit wordt een ander verhaal met hopelijk een beter eind en familie.

Maar terug naar Wohri... Deze knapperd is dus bij ons, samen met zijn mama, opgegroeid en super gesocialiseerd zowel met andere honden als mensen!

Wohri is nu 48 cm en een nieuwsgierige en ondernemende jongen die het liefst in de buurt is! Hij is grappig, speels en gaat graag op onderzoek uit. Wohri staat altijd klaar, voor wat dan ook. Een wandeling? Leuk! Visite? Gezellig! Een knuffel? Ja...dat is ook zeker een favoriete bezigheid van Wohri. 

Wohri is mensgericht en graag bezig met je. Hij zou een enorme aanwinst zijn voor een actieve familie die er graag met hem op uit zou willen trekken. Mooie avonturen, gezellige terrasjes, lange wandelingen, leuke uitdagingen...en wie weet heerlijk een bank mogen delen met zijn eigen mens. Wat een droom!

In het asiel leeft Wohri samen in een groep met zowel volwassen als jongere honden. Groot, klein, reutjes of teefjes, hij vindt alles prima en kan met iedereen. Wohri heeft een stabiel karakter, laat zich niet zonder reden in de hoek drukken en maakt er gewoon het beste van in het asiel, elke dag weer.

De wandelingen zijn het hoogtepunt van de dag voor hem. Dan staat hij vooraan zodat je hem makkelijke kan aanlijnen en niet over het hoofd ziet! Wohri loopt netjes en trots met je mee en let goed op. Aan de lange riem kan hij lekker zijn gang gaan, bosje in, bosje uit, even een knuffel halen en weer verder snuffelen. Hij vermaakt zich dan prima en geniet duidelijk! 

We hopen dat deze lieve "dappere dodo" zoals wij hem noemen heel snel zijn gezelligheid en liefde mag gaan delen met een familie die hij eigen mag noemen, voor de rest van zijn leven!

(Input 21 maart 2023) 

Video

dogstars