LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Wicky

Geboortejaar: oktober 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
21-03-2023

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Wicky kwam met de rest van haar broertjes en zusjes (Waldi, Wally, Wanda, Wendy, Willy, Wilma, Wina, Winnie, Wohri en Wonder) naar het asiel toen ze nog maar 2 weken jong waren. We kregen via via te horen dat de pups gratis weg werden gegeven, en wel zo snel mogelijk! Dit was natuurlijk veel te vroeg en totaal onverantwoord. Sommige mensen hebben gewoon geen idee...

We hebben de eigenaar meteen gebeld en gelukkig zo ver gekregen om het hele gezinnetje bij ons achter te laten. Helaas hadden ze één voorwaarde, ze wilden de mama wel terug hebben zodra dit kon. Maar dit wordt een ander verhaal met hopelijk een beter eind en familie.

Maar terug naar Wicky.. Deze inmiddels prachtige podenco dame is dus bij ons, samen met haar mama, opgegroeid en super gesocialiseerd zowel met andere honden als mensen!

Wicky is nu 48 cm en een actief speels en grappig meisje met veel energie en gevoel voor humor. Ze is altijd in de buurt wanneer we aan het schoonmaken zijn en doet haar best om dan goed in beeld te komen en een knuffel te scoren! Ze daagt iedereen uit voor een spelletje, groot of klein, en het is altijd gezellig met haar. 

Wicky is zelfverzekerd en heeft geen trauma’s of rugzakje. Ze is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit, het liefst met een gezellig mens aan haar zijde, een partner in crime zeg maar! Ook buiten tijdens de wandelingen wordt alles goed onderzocht en besnuffeld. Mensen of andere honden worden enthousiast begroet maar toch blijft ze goed op je letten en luistert ze meteen wanneer je haar roept. Aan de lange riem is haar favoriete bezigheid de bosjes inspringen op zoek naar hagedisjes, niet dat ze er ooit eentje heeft weten te vangen maar het is een goede bezigheid en voor ons een plezier om te zien.

We hopen dat deze gezellige podenco dame snel haar besmettelijke levenslust kan gaan delen met een eigen familie die ze voor de rest van haar leven trouw mag zijn. Haar koffertje staat al klaar, ze is rondom gezond en staat te popelen!

(Input 21 maart 2023)

Video

dogstars