LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Viernes

Geboortejaar: maart 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 70
Gewicht: 22
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 07-04-2023
Toegevoegd:
08-03-2023

Omschrijving

Asiel Almanimal Castalla:

Update 7 april 2023: video toegevoegd.

Input 8 maart 2023: Viernes is gevonden in een dorpje vlakbij het asiel op 10-02-2022, ze is nu dus een jaar in het asiel. Toen ze kwam was ze ontzettend bang, ze vluchtte weg voor de vrijwilligers dus het is wel na te gaan dat ze geen fijn leven had voordat ze gevonden werd.

Nu ze alweer een tijd in het asiel is, begint ze langzamerhand meer vertrouwen te krijgen en is ze niet meer zo bang voor mensen. Stap voor stap. Ze is nog steeds geen allemans vriendin, maar ze is wel al vele malen beter met mensen en als ze ze kent gaat het prima. Met andere honden is Viernes heel goed. Ze deelt haar kennel met andere honden en dat is geen probleem.

In het asiel waar Viernes verblijft zitten veel te veel honden en van die honden zijn er zeker 40 podenco´s. Niet echt een plek waar honden nu echt gelukkig zijn.

Viernes is gesteriliseerd, gevaccineerd en reisklaar. Om nog meer vooruit te gaan zou ze heel graag naar een lieve geduldige familie willen die haar verder wegwijs maakt in het mooie leven zonder narigheid en met veel liefde.

 

Video

dogstars