LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Ronda

Geboortejaar: maart 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 51
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
30-01-2023

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Ronda werd achtergelaten in het dorp, ze was op zoek naar eten in de vuilnisbak. Een jonge jongen ging elke avond wandelen met zijn hond in het gebied waar ook Ronda zich ophield en ze wilde met de andere hond spelen en dus volgde ze hem elke avond naar de deur van het huis, totdat ze op een dag de deur open lieten staan en zij het huis binnen ging. Zo kon ze gered worden en kwam ze later bij ons in het asiel.

Ronda is nog jong en dat maakt haar actief en speels. Ze houdt van ballen of ander speelgoed om mee te spelen. Ronda houdt van de honden, zowel de reuen als de teefjes, ze is erg speels met ze. Met mensen is ze in het begin wat verlegen, ze zal in eerste instantie wat tijd en rust nodig hebben maar als ze je eenmaal kent is ze een schatje, heel erg lief!

We denken dat een actieve familie ideaal voor haar zou zijn, omdat ze nog een jonge podenco is, met nog een andere, zelfverzekerde, hond in huis die haar helpt zich aan te passen aan haar nieuwe thuis. Ronda houdt van honden, dus ze zal zeker het gedrag van de andere hond kopiëren die haar daarmee zal helpen om aan al het nieuwe te wennen.

Ronda zoekt dus een lief baasje, die met wat tijd en geduld, en de hulp van een hondenvriendje, haar het leven zal geven dat ze verdient.

(Input 30 januari 2023)

Video

dogstars