LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Pepper

Geboortejaar: februari 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
30-01-2023

Omschrijving

Asiel La Huella Verde:

Pepper woonde samen met een drugsverslaafde. Haar "eigenaar" ging naar een afkickcentrum, waardoor ze alleen op straat achterbleef. Ze had geen microchip, dus konden we er van uit gaan dat ze in de steek gelaten was en besloten we haar op te halen en naar het asiel te brengen. Ze speelt daar graag met alle honden en ze is dol op de knuffels van de vrijwilligers.

Pepper is een actieve en grappige hond, ze wil altijd spelen en laat geen spoor van angst zien. Ze is twijfelachtig getest voor leishmania, dit betekent dat ze antistoffen in haar bloed heeft, maar die zijn zo laag dat er op dit moment geen positieve waarden zijn en ze heeft ook geen medicatie nodig. Maar elke 6 maanden moet wel gecontroleerd worden of deze waarden niet stijgen. Het versterken van haar immuunsysteem met vitamines is een goede optie zodat het nooit positief is. De rest van mediterrane ziekten is negatief.

We denken dat ze geschikt is voor een familie met meer honden, maar ook voor een familie zonder honden. Het belangrijkste voor haar is dat het een actieve familie is.

Met andere hond is ze is erg speels, actief en grappig, met katten is ze niet getest. Ook met mensen is Pepper heel lief, grappig, actief en lief, ze houdt van mensen. Wie geeft dit lieve meisje, na de valse start in haar leventje, en nieuwe kans, dat heeft ze nu wel verdient.

(Input 30 januari 2023)

Video

dogstars