nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mar

Geboortejaar: april 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
24-01-2023

Omschrijving

Asiel Almanimal Castalla:

Mar en Liss zijn weggehaald uit een vreselijke hel, ze waren heel erg mishandeld en bang. Ze zaten vastgebonden aan kettingen en zagen er slecht uit. Nadat ze gered waren zijn ze naar het asiel gebracht. Ze hadden kale plekken in de hals van de zware halsbanden die ze om hadden en hier en daar wat wonden. Inmiddels is het haar weer terug gegroeid en zijn de wonden geheeld. Het is dan ook niet raar dat ze allebei heel bang waren. Over hun vorige leven is verder niet veel bekend maar wat we wel weten is dat ze nu, in het asiel, 100 keer beter af zijn. Nooit meer vastgebonden en een aantal uren per dag vrij rennen op het omheinde veld.

In het asiel heeft het een hele tijd geduurd voordat Mar niet vluchtte voor de vrijwilligers maar inmiddels is ze al behoorlijk veranderd, ze komt snoepjes halen en is nieuwsgierig. Mar is negatief getest op alle Mediterrane ziektes.

Met Mar en Liss wordt op dit moment gewerkt aan socialisatie. Ze worden nu heel rustig meegenomen aan de riem en dan alleen nog binnen het asiel. Zodra ze daar aan gewend zijn gaan ze mee buiten het asiel, wandelen met de vrijwilligers in de campo. Er wordt hard met ze gewerkt om ze ooit ook hun verdiende kans te geven op een eigen thuis bij een lieve familie.

(Input 24 januari 2023)

dogstars