LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Eowy

Geboortejaar: november 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 58
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 25-07-2023
Toegevoegd:
05-01-2023

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 25 juli 2023: Hoog tijd voor en update van Eowy want wat is dit mooie meisje toch enorm gegroeid de afgelopen maanden. We zijn echt hartstikke trots op haar enorme stappen. Waar ze eerder nog haar twijfels had en een beetje onzeker was bij bezoek... staat deze dappere dame inmiddels tussen de rest van haar maatjes met een grote glimlach en een non-stop kwispelende staart te wachten op dat beetje extra aandacht van bezoek!

Eowy is echt opgebloeid tot een ontzettend enthousiast en vrolijk podenco meisje dat dol is op aandacht. Ze zal zeker nog niet tegen je aan springen of lomp zijn... Dat past niet in haar zachte karakter maar ze doet toch echt wel enorm haar best om in beeld te komen en is dan duidelijk harstikke blij wanneer dit lukt en ze een aai over dat mooie koppie van haar krijgt. Prachtig om te zien!

Eowy is dus echt helemaal klaar voor de volgende stap, een eigen thuis en een lieve familie om de wereld en het echte hondenleven verder te ontdekken.

Als we zien hoe blij ze hier al is en hoe mooi ze is opgebloeid... kunnen we ons alleen maar indenken hoe familie en Eowy van elkaars gekkigheid en liefde zouden kunnen genieten, elke dag weer! 1 nieuwe foto en video toegevoegd.

Update 11 juli 2023: 2 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 5 januari 2023: Eowy is een unieke verschijning met haar wilde ruw haartjes en prachtige warme chocokleuren! Maar ook van binnen is ze uniek met haar zachte maar toch enthousiaste karakter. Een combi om smoorverliefd op te worden. Deze dame is nog verlegen en een tikkeltje onzeker maar tegelijkertijd zo ontzettend nieuwsgierig dat ze soms zelf niet eens weet wat ze er mee moet doen al die levenslust! 

Dit zorgt voor hele grappige situaties waar ze grappige vreugdesprongetjes maakt, op onderzoek uitgaat, toch weer even twijfelt...om dan met een grote kwispel opeens toch weer enthousiast opnieuw op onderzoek uit te gaan. 

Het is een schat van een hond en ze is dol op een zachte knuffel, die heeft ze inmiddels wel ontdekt bij de vaste vrijwilligers! Ze weet ook precies hoe ze je aan moet kijken om in beeld te komen. Ze zal niet pushen, ook niet springen...ze gaat gewoon pal voor je zitten met DE Eowy blik die gewoon boekdelen spreekt. 

Eowy is dol op haar maatjes en speelt ze graag met ze. Ze heeft een eerlijk karakter maar deze dame laat zich zeker niet omver lopen in de grote groep. Dit zorgt wel eens voor spanning wanneer er veel drukte en onrust heerst maar gelukkig kent ze ook de grenzen goed genoeg en weet ze precies hoe ver ze bij elk vriendje kan gaan. 

We hebben nog geen jachtinstinct bij haar gezien buiten en ook wanneer we langs de kippen of katten lopen lijkt ze weinig tot geen interesse te hebben.

Voor Eowy zoeken we een actieve familie die er veel op uit wil gaan met haar. Een drukke stad met veel lawaai doe je haar geen plezier mee, dit kent ze duidelijk niet en vindt ze ook (nog) niet fijn. Eowy is helemaal "Eowy" wanneer we er lekker op uit trekken in de bergen. De natuur, de geurtjes en af en toe een knuffel... dat is haar ding. Dit elke dag mogen ervaren, met een eigen mens...haar droom!

 

Video

dogstars