LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Unix

Geboortejaar: augustus 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 15-07-2023
Toegevoegd:
27-12-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Unix heeft een zacht, lief en aanhankelijk karakter. Hij is minder ondernemend dan zijn stoere broertjes en zusje en wacht liever af dan dat hij vooraan staat te huppelen tussen de rest. Unix zijn hobby’s zijn knuffelen, spelen met zijn broertjes en zo hard mogelijk rennen in de speelweide waar hij al die ruimte voor eventjes heeft. Als er een speeltje in de buurt te vinden is dan neemt hij hem in zijn bekkie en is hij het trotste hondje van het asiel met zijn trofee. Nieuwe speeltjes die geluid maken of in het algemeen nieuwe indrukken worden rustig en met geduld en heel veel nieuwsgierigheid onderzocht door hem. Het is een genot om hem om je heen te hebben en te zien hoe hij van alles weet te genieten. Tijdens de buitenwandelingen let hij heel goed op je. Hij snuffelt en huppelt vrolijk naast, gaat iets verder op onderzoek uit en komt meteen als je hem roept.

Deze lieverd was nog maar een paar dagen oud toen hij met zijn broertjes (Ujan, Urmel, Uli en Uranus), zusje (Umber) en mama (Uraya) werd gevonden en is dus in het asiel opgegroeid. Hierdoor is hij prima opgevoed door zijn mama, goed gesocialiseerd en heeft hij geen rugzakje of trauma’s.

Unix is inmiddels 4 maandjes oud, ingeënt en helemaal reisklaar. Hij staat te popelen om de mooie buitenwereld verder te gaan ontdekken en eindeloze avonturen te delen met een familie die hij trouw  mag zijn voor de rest van zijn mooie hondenleventje!

(Input 27 december 2022)

Video

dogstars