LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Urmel

Geboortejaar: augustus 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
27-12-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Urmel heeft een heerlijk ongecompliceerd typisch puppy karakter. Zo is hij helemaal "aan",  speels, grappig en nieuwsgierig en dan opeens "uit" en komt hij heerlijk op schoot in een krulletje liggen knuffelen.

Deze lieverd was nog maar een paar dagen oud toen hij met zijn broertjes (Ujan, Uli, Unix en Uranus), zusje (Umber) en mama (Uraya) werd gevonden en is dus in het asiel opgegroeid. Hierdoor is hij prima opgevoed door zijn mama, goed gesocialiseerd en heeft hij geen rugzakje of trauma’s. Hij is heerlijk nieuwsgierig en ondernemend, vindt alles en iedereen even leuk en maakt van elke dag een feest. 

Buiten loopt dit knappe ventje al heel netjes mee aan de riem terwijl zijn neusje dicht aan de grond blijft om al die nieuwe geurtjes te ontdekken. Op de speelweide rent hij graag met de rest en als er een touw is om met zijn allen aan te trekken...dan zal hij zeker diegene zijn die de rest hiervoor uitdaagt met een prachtige speelboog!

Urmel is inmiddels 4 maandjes oud, ingeënt en helemaal reisklaar. Hij staat te popelen om de mooie buitenwereld verder te gaan ontdekken en eindeloze avonturen te delen met een familie die hij trouw mag zijn voor de rest van zijn mooie hondenleventje!

(Input 27 december 2022)

Video

dogstars