LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Ujan

Geboortejaar: augustus 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
27-12-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 28 maart 2023: nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 27 december 2022: Ujan is wat kalmer en relaxter dan zijn broers (Urmel, Uli, Unis en Uranus) en zusje (Umber) of zouden we maar zeggen...iets luier? Maar vergis je niet, hij heeft echt wel zijn gekke momenten hoor. Zijn hobby’s zijn knuffelen, spelen en slapen, en dan wel in die volgorde!
Ujan heeft een zacht, lief en aanhankelijk karakter. Hij is minder druk dan zijn broertjes en zusje maar speelt heel graag met ze wanneer hij uitgedaagd word. In de speelweide waar hij al die ruimte voor eventjes heeft is hij ook een van de snelste van deze leukerds! Vooral als hij een speeltje heeft weten te scoren en de rest deze wil afpakken. Je kan er urenlang naar kijken en van genieten hoe ze zich dan weten te vermaken samen. Tijdens de buitenwandelingen let hij heel goed op je. Hij snuffelt en huppelt vrolijk naast, gaat iets verder op onderzoek uit en komt meteen als je hem roept. Zijn prachtige oren werken dus ook nog! 

Deze lieverd was nog maar een paar dagen oud toen hij met zijn broertjes, zusjes en mama werd gevonden en is dus in het asiel opgegroeid. Hierdoor is hij prima opgevoed door zijn mama, goed gesocialiseerd en heeft hij geen rugzakje of trauma’s.

Ujan is inmiddels 4 maandjes oud, ingeënt en helemaal reisklaar. Hij staat te popelen om de mooie buitenwereld verder te gaan ontdekken en eindeloze avonturen te delen met een familie die hij trouw  mag zijn voor de rest van zijn mooie hondenleventje!

 

Video

dogstars