LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Nicole

Geboortejaar: januari 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 49
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
19-12-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Nicole is gered op een avond toen een vrijwilligster van haar werk kwam, ze liep, in het donker, langs de weg. Iemand had haar aangereden en had haar op de weg achtergelaten. Eén van haar achterpoten sleepte ze mee en was helemaal bebloed. Zo goed als het ging heeft de vrijwilligster Nicole, met de auto geblokt zodat ze niet nog een keer de weg op zou gaan aangezien er meer auto's aan kwamen en ze het gevaar liep om nogmaals onder een auto terecht te komen. Nicole had ook nog een gebroken kaak en haar hele lichaam zat onder de verwondingen en ze was erg bang. Met pijn en verdriet moet Nicole gedacht hebben dat dit haar einde was, maar gelukkig werd ze op tijd gezien en liet ze zich zonder enig probleem vangen en naar het asiel brengen. Ze is geopereerd aan haar kaak en haar been en ze herstelt in een opvanggezin waar eindelijk haar hechtingen zijn verwijderd.

En dus is het nu zover dat we Nicole aan jullie willen voorstellen. Ze hinkt een beetje en is nog wat angstig, maar het is een heel braaf, rustig, zoet en lief hondje. Rust heeft ze niet meer nodig en ze speelt, rent en springt er vrolijk op los. Nicole heeft in haar leven nog nooit lelijk gedaan tegen iemand en klimt graag op de bank om haar deel van de knuffels te krijgen. Ze is ook een erg sociale hond die heel goed samenleeft met andere honden.

Nicole is een heel zacht hondje en we weten dat ze met de juiste familie een gelukkige hond zal worden. Wij geloven dan ook dat de ideale familie voor haar er één zou zijn die begrijpt hoeveel ze geleden heeft door wat ze heeft doorgemaakt. Een familie die bereid is om geduld met haar te hebben, haar in de watten te leggen en haar de ruimte te geven om volledig te herstellen, zowel fysiek als mentaal. Nicole is nog steeds erg bang voor de buitenwereld en probeert zich te verstoppen als ze de straat op gaat, het is dan ook zeker niet een hondje dat geschikt is voor het leven in een drukke stad.

Nicole heeft een familie nodig die ervaring heeft met angstige honden, honden met een rugzakje, die haar leert begrijpen dat ze niet meer in gevaar is en dat de wereld geweldig voor haar kan zijn. Een eigen plek dus die haar thuis zal worden en waar ze zich eindelijk veilig kan voelen.

(Input 19 december 2022)

Video

dogstars