LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Troy

Geboortejaar: februari 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 46
Gewicht: 16
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 28-05-2023
Toegevoegd:
04-12-2022

Omschrijving

MJM Spain Puppyhouse

Update 29 mei 2023: Troy is nog altijd bij ons op de finca en dat is toch jammer voor dat lieve ventje. Natuurlijk wordt hij prima verzorgd, maar natuurlijk is het altijd druk  met zoveel hondjes om je heen. Troy heeft zoals alle hondjes behoefte aan rust, een eigen mandje, een eigen dekentje dat niet steeds weggesleept wordt en in reepjes gescheurd wordt. Knuffels wil hij ook graag en lekkere aaitjes over z’n kopje en lekker lang lopen en nieuwe dingen ontdekken. Dus alsjeblieft geef hem een kans! 4 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 04 april 2023: 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 30 december 2022: Ook met Troy gaat het erg goed. Hij gaat zich nu ook meer op mensen richten en het lopen aan de lijn gaat uitstekend. 6 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 4 december 2022: Deze mooie hond  is Troy, hij is de broer van Thimo. Ze zijn samen gevonden op het platteland. Ze waren achter in hun groei, angstig, ondervoed en vol ongedierte maar dat is nu verledentijd.

Troy kan het prima vinden met de andere honden en speelt graag met ze, hij is speels en energiek. Samen met zijn broer is er hard getraind om ze goed aan de riem te leren lopen en hebben ze de basiscommando’s geleerd en dat gaat steeds beter.

Troy kijkt elke week uit naar de wandeling, dat vindt hij heerlijk en hij loopt nu prima aan de lijn. Troy is een nieuwsgierig lief ventje.

Ook Troy kan niet wachten tot er een lieve familie speciaal voor hem komt die er voor zorgt dat hij het asiel mag inruilen voor een lekker warme mand.

 

dogstars