nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Eli

Geboortejaar: maart 2018
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 52
Gewicht: 12,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
29-11-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

In een verlaten landhuis werden tientallen dode dieren gevonden. De enige overlevende was Eli, die vastgeketend zat aan een hele korte ketting en die erg weinig kans had om te overleven. Gelukkig vond de politie haar en hebben we Eli naar ons asiel gebracht.

Ondanks dat Eli in het begin verlegen lijkt, wordt ze, als ze je eenmaal kent, een heel vrolijke, speelse, actieve, vriendelijke en grappige hond. Haar gedrag is echt geweldig.

Ze is actief tijdens het spelen en rustig in de kennel en daarbij is ze graag bij onze vrijwilligers. Als ze op het punt staat naar de speeltuin te worden gebracht, beweegt, door het kwispelen van haar staart, haar hele lichaam van plezier omdat ze weet dat ze heel veel knuffels gaat krijgen.

Eli zou een geweldige maatje zijn voor kinderen vanwege haar blije en vrolijk karakter, ze is een erg zachte en sociale hond. Eli is ook erg vriendelijk met de andere honden waarmee ze de kennel deelt, zowel met de reuen als met de teven en ze loopt al heel goed mee aan de riem. Eli lijkt in het asiel geen problemen te hebben met katten maar dit zal (zoals eigenlijk altijd) goed begeleid moeten worden. 

Dit mooie meisje staat te popelen om achter de tralies weg te kunnen en te gaan ontdekken wat er buiten het asiel nog te beleven is, met wie mag ze dit gaan doen?

(Input 29 november 2022)

Video

dogstars