nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mia

Geboortejaar: december 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 67
Gewicht: 23
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
16-11-2022

Omschrijving

Asiel Tierhilfe Duo Ibiza:

Een paar maanden geleden hebben we Mia en Helly overgenomen van de hondenvanger. Mia was, net als Helly, niet in een goede conditie, ze was veel te mager en zat vol teken en vlooien. Ze was waarschijnlijk achtergelaten door een jager. De eerste dagen kon je haar niet aanraken, ze was zo bang. Nu, na een paar maanden, heeft ze zich geweldig ontwikkeld. Ze is goed aangekomen en loopt goed aan de riem, ook in steden waar meer mensen zijn. Mia houdt van knuffelen en kan goed mee in de auto. Mia zou het fijn vinden als er, vooral voor de eerste tijd, al een andere hond  bij haar nieuwe familie zou zijn waar ze zich aan op kan trekken maar het is niet persé noodzakelijk. We denken dat Mia en Helly zusjes zijn en ook de dierenarts heeft dat bevestigd. Maar de hondenvanger maakt de paspoorten zelf en hij schrijft wat hij wil en dus zijn de geboortedatums in de paspoorten niet hetzelfde.

Ze werden ook samen gevangen en het is ook duidelijk dat ze een vergelijkbaar karakter hebben maar ze hoeven niet samen geadopteerd te worden.

Wie geeft lieve Mia een eigen thuis waar ze nooit meer weg hoeft en eventueel een lief vriendje of vriendinnetje die haar als gids kan begeleiden naar een nieuwe toekomst.

(Input 16 november 2022)

Video

dogstars