LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Reina

Geboortejaar: augustus 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 30-11-2022
Toegevoegd:
04-11-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 30 november 2022: Reina staat nog niet zo lang op de site maar toch willen we jullie nog even een snelle update doorsturen want deze lieverd mocht pas mee voor een "dagje uit" namelijk!

Zo konden we goed zien hoe ze buiten het asiel zou reageren, buiten de groep, zonder andere honden en vooral met al die nieuwe indrukken van de grote buitenwereld. Verkeer, drukte, lawaai, vreemde mensen en zelfs een kat! Een reuze interessante dag. En wat vond Reina er allemaal van? Ze vond het allemaal geweldig! 

Reina was grappig nieuwsgierig en absoluut niet angstig of onzeker. In de auto ging ze heerlijk naar buiten kijken en bij de check up bij de dierenarts kon ze meteen kennis maken met de "huis kat".  Die werd met alle respect en heel voorzichtig bekeken en daarna zelfs begroet. Ze deed het gewoon voorbeeldig, gaf hem de ruimte en deed haar best hem niet in de weg te lopen. De kat was vond ze best spannend maar... al die extra aandacht van de dierenarts en de klanten waren veel leuker en belangrijker voor haar! 

Ze heeft enorm genoten en ging op de terug weg met een diepe zucht voldaan op de achterbank liggen slapen. Wat een braaf en leuk meisje is het toch. We denken dat ze zich super snel zou aanpassen in een eigen thuis. Hopelijk kan ze dat snel gaan bewijzen bij een familie die ze trouw mag zijn voor de rest van haar mooie leventje! 8 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 4 november 2022: Reina kwam samen met July bij ons nadat hun jager overleed en zijn familie ze een mooi " pensioen" wou bieden. 

Reina is een enorme knuffeldoos, gehoorzaam en mensgericht. Ze zal zich nooit opdringen en het woord "lomp" staat ook zeker niet in haar woordenboek maar ze is graag bij je. 

Met haar stabiel en eerlijk karakter kunnen we vrijwel elke hond bij haar plaatsen zonder enige zorgen of spanning en dat is heel moeilijk te vinden in asiel condities. Teefjes, reutjes, jong, oud, groot of klein, iedereen wordt voorbeeldig in haar groep opgenomen.

Ook buiten is haar gedrag en karakter onverbeterbaar. Je merkt aan haar dat ze graag luistert en doet wat er van haar wordt verwacht, een team zijn met diegene die met haar wandelt, samen genieten. Ze heeft geen jachtinstinct en loopt zo braaf mee dat ze hier dan ook de favoriet is om met de kinderen te wandelen.

Reina heeft geen angsten of trauma’s en zelfs wanneer er zwaar verkeer dat lawaai maakt bij ons langs rijd is ze niet onder de indruk en loopt ze gewoon gezellig door. Ook buiten worden andere honden netjes, vrolijk en respectvol begroet en loopt ze weer netjes verder wanneer je doorloopt. Het is echt relaxed genieten om met haar te wandelen.

We hopen dat deze ongecompliceerde allemansvriendin snel een eigen familie vindt die ze voor altijd trouw mag zijn en waar ze al haar liefde mag delen want daar is ze echt één van de beste in!

Video

dogstars