LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Thimo

Geboortejaar: februari 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 47
Gewicht: 11
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 04-04-2023
Toegevoegd:
29-10-2022

Omschrijving

MJM Spain Puppyhouse:

Update 4 april 2023: Thimo zit alweer een poosje in het asiel en het lijkt wel of hij steeds over het hoofd gezien wordt. En dat is zo jammer want hij is een hartstikke lieve hond, hij is gehoorzaam en vriendjes met alle andere honden.

Het koffertje van Thimo staat al een poosje klaar om gepakt te worden, wat zou het mooi zijn als dat nu snel zou gaan gebeuren want Thimo is zo aan zijn eigen familie toe! 2 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 2 maart 2023: Thimo is een hond die graag naar buiten gaat om te wandelen, dan is  hij helemaal blij. Hij is inmiddels dan ook een volleerde wandelaar. Thimo kan dan ook niet wachten totdat er een lief baasje of familie voor hem komt aan wie hij dat kan laten zien. 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 30 december 2022: Met Thimo gaat het ook steeds beter, hij wordt steeds meer en meer mensgericht. Hij is vriendelijk en echt goed benaderbaar. 7 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 4 december 2022: Het gaat goed met Thimo, hij loopt al heel goed aan de lijn en hij begrijpt ook al steeds meer commando’s. Thimo is een heerlijke, lieve knuffelaar. Hij wacht nog steeds tot hij zijn knuffels mag delen met zijn eigen familie. 4 nieuwe foto's toegeovegd.

Input 29 oktober 2022: Dit is Thimo, hij is gevonden, samen met zijn broer Troy, in het veld. Zij waren achter in hun groei, en bang en ondervoed, maar dat is nu verledentijd.

Op dit moment worden ze getraind in het lopen aan de lijn en komen ze ook langs om een knuffel te halen.

Thimo is een prachtige podenco met blauwe ogen. Hij is een geweldige kameraad voor de honden met wie hij samen is en speelt graag met ze. Zijn beste vriend is Lorni, een mastin, waar hij graag mee knuffelt. Thimo kan niet wachten totdat er een eigen familie voor hem komt zodat hij niet op hoeft te groeien achter tralies.

 

Video

dogstars