LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Estafano

Geboortejaar: mei 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 13
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
25-10-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Estefano werd gered uit het gemeentelijk asiel. Net als honderden andere podenco's, werd hij daar achtergelaten door zijn vorige eigenaar toen deze hem niet meer wilde, of dat hij niet meer nuttig was, of dat hij al te veel honden had en er een paar kwijt moest.

Estefano was doodsbang toen hij aan kwam in ons asiel. Hij wilde geen interactie met andere honden of mensen. We werken al met Estefano sinds hij in augustus aankwam, en hij heeft bijna al zijn angsten overwonnen, hoewel hij nog steeds een beetje verlegen is, maar we zijn er zeker van dat het zal verdwijnen zodra hij bij een familie mag wonen.

Nu gaat Estefano, iedere keer als het naar het speelterrein gaat, achter onze vrijwilligers aan op zoek naar knuffels. Hij blijft niet meer alleen in een hoekje zitten, hij rent nu hij over het hele speelterrein terwijl hij de andere honden achtervolgt om mee te spelen. Estefano is dominant met het eten en kan hierom conflicten veroorzaken met de andere honden, daarom voeren onze vrijwilligers hem eerder dan de rest. Estefano kan niet samen met katten maar hij is probleemloos te hanteren en loopt elke dag beter aan de lijn. Estefano is op zoek naar een ervaren baasje of familie, een baasje of familie die hem kan helpen om ook nog het laatste beetje verlegenheid achter zich te laten. Wie geeft Estefano deze kans?

(Input 25 oktober 2022)

Video

dogstars