LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Louis

Geboortejaar: februari 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 13,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 27-01-2023
Toegevoegd:
25-10-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 27 januari 2023: Kleine hondjes worden groot... en Louis wacht helaas nog steeds in het asiel tot zijn welverdiende kans komt. Zo een leuke en ongecompliceerde pup, zonder rugzakje, met zoveel gezelligheid te delen en dan ook nog eens die prachtige blauwe ogen die je vol liefde aankijken... eigenlijk hadden we allang verwacht dat hij zou zijn opgemerkt door zijn toekomstige familie. Wie weet met deze nieuwe foto’s van onze kanjer... Hopelijk kunnen we hem snel uitzwaaien op de luchthaven, richting een beter leven! 4 nieuwe foto’s toegevoegd.

Update 21 december 2022: nieuwe video geplaatst.

Input 25 oktober 2022: De patio van de broers Louis en Marcel is altijd één groot feest. Beide broers zijn in het asiel opgegroeid (zoontjes van mama Rosie, ook ter adoptie) en kennen geen trauma’s of angsten. Ze zijn allebei ontzettend enthousiast, altijd vrolijk en enorm mensgericht.

Louis heeft nog echt een puppy karakter ook al is hij inmiddels al weer 8 maanden oud. Hij is dol enthousiast wanneer je zijn kennel binnen loopt en er is echt geen ontkomen aan zijn knuffels en kusjes. Zijn vrolijkheid en gekkigheid zijn hoogst besmettelijk en je kan gewoon niet anders dan enorm lachen wanneer hij in deze aanhankelijke clown in de buurt is.

Buiten aan de riem is ook alles een feest. Iedereen moet begroet worden en elk beetje aandacht die er maar te vinden is...daar wordt om gevraagd met een ondeugend kopje en volop kwispelende staart! Jachtinstinct...wat is dat? Dat kent hij dus absoluut niet, Louis heeft totaal geen jachtinstinct en zal echt alleen maar "jagen" op liefde, aandacht en knuffelmomentjes met de mens, dat is veel gezelliger.

Voor Louis zoeken we een actieve familie waar hij al zijn energie, liefde en gekkigheid mee kan delen. Zijn echte hondenleven moet nog beginnen, buiten de tralies van het asiel. Kortom, Louis is net als zijn broer Marcel, een actieve hond om van en mee te genieten!

Wie o wie geeft hem zijn welverdiende kans?

 

Video

dogstars