nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Rey

Geboortejaar: september 2018
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 61
Gewicht: 18
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Toegevoegd:
23-10-2022

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

En hier, beste dames en heren, ziet u Rey. Rey is een elegante Podenco dame van 4 jaartjes jong. Rey woont al ruim 3  jaar in Nederland in een gezin met kinderen, waar ze dol op is. Alles wat bij het leven in een huis en gezin hoort doet ze voorbeeldig.

Ze is een lieve en aanhankelijke hond zonder trauma of angsten, die graag bij haar gezin is.
Ze geniet van lekker wandelen en spelen met haar baasjes en hondenmaatjes. Als ze een gewone en normale hoeveelheid beweging krijgt, is ze in huis een rustige diva die graag op het beste en zachtste plekje (en als het even kan in het zonnetje) lekker ligt te luilakken.
Rey is wel een echte Podenco met jachtinstinct, dus haar los laten lopen gaat niet, maar aan de lijn loopt ze netjes mee.


Wanneer ze aangelijnd is kan ze wel bijbehorende diva-gedrag vertonen naar andere honden die in haar buurt komen, mevrouw laat dan kattig weten dat ze niet van een kennismaking gediend is. Dit is echter wel te corrigeren,  want als je haar goed begeleid, loopt ze rustig mee.
In huis vertoont ze dit gedrag niet en met de honden waar ze mee samen leeft is ze dikke maatjes. We denken dat Rey prima als enige hond zou kunnen worden geplaatst.
Katten is ze niet gewend, dus we weten niet of ze daar mee zou kunnen samenleven. Vanwege haar jachtinstinct is het vooruitzicht dat ze niet met katten kan samenleven.


Door persoonlijke omstandigheden zijn de baasjes van Rey helaas genoodzaakt om voor Rey een nieuwe gouden mand te zoeken. Ze zijn hier heel verdrietig om en benadrukken ook, dat het echt niet aan Rey ligt, maar aan omstandigheden. Rey is gewoon een super lief Podenco-meisje met veel pit.


We hopen heel gauw een nieuw, blijvend, fijn thuis voor haar te vinden bij een baasje dat enige ervaring heeft met Podenco’s!

(Input 23 oktober 2022)

Video

dogstars