LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Timple

Geboortejaar: maart 2015
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 59
Gewicht: 22
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
22-10-2022

Omschrijving

Asiel APROP:

Timple is uitgeput en verwaarloosd langs de kant van de weg gevonden. De vrijwilligers van het asiel hebben uiteindelijk de eigenaar kunnen overtuigen om hem aan hen over te dragen.

Timple heeft zo’n maf gevoel voor humor, je kan niet anders dan lachen als je hem ziet spelen of wanneer hij zichzelf instopt in zijn mand! Timple is dol op rennen en op zoomies, maar ook blij om met jou te spelen of te knuffelen. Deze 7 jaar oude Podenco heeft een behoorlijk jachtinstinct, dus een goed tuig is noodzakelijk bij het wandelen!

Timple accepteert geen andere honden die te dichtbij komen, dus het is het beste voor hem om de enige hond in huis te zijn. Timple slaapt graag, maar hij zal zeker opbloeien bij een familie die actief met hem naar buiten gaat en ook heel ideaal voor hem zou een goed afgesloten tuin zijn.

Timple is behandeld voor Leishmania, hij wordt hier inmiddels voor behandeld. Welk lief baasje of familie heeft de ruimte in zijn of haar hart voor deze knappe en liefdevolle stuiterbal in hun leven?

(Input 22 oktober 2022)

dogstars