LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Penotti

Geboortejaar: juli 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 65
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 11-02-2023
Toegevoegd:
20-10-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 11 februari 2023: 1 nieuwe foto toegevoegd.

Input 20 oktober 2022: Penotti verblijft sinds 2 weken bij ons nadat hij op het nippertje werd gered uit het dodingstation waar hij op de "gevreesde lijst" stond! Zijn naam was toen nog Sugar...maar nieuw leven, nieuwe kans en we vonden hem met zijn prachtige kleuren combi en grappig karakter dan ook een echte Penotti meneer!

Penotti is één en al gekkigheid en vrolijkheid maar ondanks zijn enthousiasme is hij absoluut niet lomp of wild. Een heerlijke, ontzettend lief en grappig podencomannetje waar je gewoon niet anders dan blij van kan worden. Een echte gentleman met gevoel voor humor en liefde voor tien. En dat allemaal ook nog eens in zo een prachtig chokokleurig "jasje"!

Penotti is altijd enthousiast en staat voor alles klaar. Zijn hobby nummer één? voor gezelligheid zorgen! Een knuffel, een spelletje, een sprint of een wandeling. Hij is met elk beetje aandacht al duidelijk enorm dankbaar. Penotti kent geen angsten of trauma’s en is mensgericht. Je ziet echt dat hij zijn best doet om te doen wat er wordt verwacht van hem en hier ook duidelijk plezier in heeft. Hij leert snel maar dus ook heel graag!

Zijn non-stop kwispelende staart, podenco smile en die unieke blik...zorgen ervoor dat hij meteen in je hartje springt, met een dubbele salto!

Op dit moment verblijft Penotti in één van de kleinere verblijven van het asiel tot dat er plek gemaakt wordt in de grotere ruimtes met de andere podenco’s maar hij woont nu al voorbeeldig samen met reutjes en teefjes zonder enige spanning en zelfs met eten of aandacht delen zie je dat hij geen enkele moeite heeft. Hij heeft respect voor de andere honden en weet precies wie hij kan uitdagen voor een spelletje en wie liever iets meer ruimte en rust heeft. Eigenlijk hebben we nog geen enige spanning bij hem gezien.

We hopen dat deze leuke en gezellige kanjer snel een eigen familie kan verrijken want hij zal zonder twijfel en enorme aanwinst zijn voor diegene die hem zijn welverdiende zachte mand kan bieden.

Penotti is rondom gezond, gecastreerd en helemaal reisklaar. Hij staat kwispelend te popelen om al zijn gekkigheid en liefde te mogen delen met een familie die hij eigen mag noemen en trouw mag zijn voor de rest van zijn leven!

 

Video

dogstars