nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Sanna

Geboortejaar: maart 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 43
Gewicht: 6,2
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 02-11-2022
Toegevoegd:
01-10-2022

Omschrijving

Opvang Greet:

Update 2 november 2022: 7 nieuwe foto's en video geplaatst.

Input 1 oktober 2022: Sanna, een podenco die geboren is om te jagen en wanneer de jager ziet dat ze nutteloos is voor de jacht, gooit hij de hond op straat. Een vriend van Union Animal was met de auto op weg naar huis toen hij een hond in de goot zag liggen. Ze verkeerde in een erbarmelijke lichamelijke toestand: heel erg mager, dof uit haar ogen kijkend en met enkele wonden op haar lichaam. Wie weet hoeveel dagen ze daar al lag, niet heeft gegeten of gedronken? En wat ze verder nog heeft meegemaakt. Ze kwam naar het asiel en we brachten wat tijd met haar door om haar te observeren. We gaven haar water en wat lekkers te eten en Sanna at het snel op. Ze won aan kracht en inmiddels is ze al goed in gewicht aangekomen. Sanna heeft gelukkig geen angst voor mensen en vraagt ons elke dag om aandacht en genegenheid.
Sanna kan goed overweg met de andere honden maar trekt veel op met Kira, die 4 dagen na Sanna is gevonden. We noemen ze dan ook wel de ¨tweeling¨. Of ze echt familie zijn weten we uiteraard niet. Kira staat ook op de website (het zou geweldig zijn als ze samen geadopteerd zouden worden).
Sanna heeft geen problemen met aan de lijn te lopen hoewel ze in het begin wel een beetje nerveus was. We zullen blijven trainen met aan de lijn lopen.
Wil je jullie gezin uitbreiden met één (of twee) kleine en super charmante podenca's? We verzekeren u 100% echte liefde.

Video

dogstars