nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Soraya

Geboortejaar: juni 2018
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 19
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Laatste update: 03-11-2022
Toegevoegd:
29-09-2022

Omschrijving

Asiel MJM Spain Puppyhouse:

Update 3 november 2022: 3 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Update 19 oktober 2022: Soraya is naar het hondenpark geweest en dat ging best goed. Daarna zijn ze ook nog even naar het strand geweest. 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 5 oktober 2022: Soraya is op weg naar haar opvanghuis waar ze alles zal leren dat nodig is om in een huis te wonen. Ze loopt al prima aan de lijn en is zo blij als de mensen bij wie ze gaat wonen haar komen halen…. We hopen dat het helpt om haar echt een eigen familie te laten vinden. Nieuwe foto toegevoegd.

Input 29 september 2022: Soraya, een teefje van 4 jaar oud, is een Podenco (mix). Ze kwam in het asiel samen met haar nestje van 8 pups. Deze pups zijn inmiddels al geadopteerd maar het is onze Soraya nog niet gegeven om een familie te vinden.

Soraya is een hele rustige hond maar ze houdt, op zijn tijd, wel van wandelen en spelen. Maar bij ons zijn veel pups, dat vindt ze te druk en daarom zit ze meestal op haar bed in een hoekje van haar kamertje. Soraya wacht op een lieve familie die er altijd voor haar zal zijn.

 

Video

dogstars