LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Perry

Geboortejaar: januari 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 16,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 12-01-2023
Toegevoegd:
27-09-2022

Omschrijving

Asiel MJM Spain Puppyhouse:

Update 12 januari 2023: Perry vindt het leuk om te gaan wandelen, hij is gehoorzaam en lijkt niet veel jachtinstinct te hebben. Het is een vriendelijke hond, prima met alle andere honden en hij is altijd in voor een knuffel. Wie geeft Perry zoveel knuffeltjes als hij wil en heeft daarnaast ook nog een eigen warme mandje voor hem staan? 9 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 29 december 2022: Perry is helemaal hersteld. Hij kan weer zorgeloos spelen met zijn vriendjes en is een super aanhankelijke hond. Perry is leergierig en leert snel. Hij loopt al goed aan de riem. Hopelijk vindt hij nu snel zijn eigen lieve baasje of familie. 10 nieuwe foto's toegevoegd.

Update 1 december 2022: Perry is helemaal genezen, zelfs zo goed dat op de foto echt niets meer te zien was. 

De twee maanden afzondering heeft echt geholpen en nu is hij gelukkig weer met z’n vrienden waar hij vrolijk en energiek weer mee rond huppelt. Dit betekend ook dat hij weer helemaal klaar is om te reizen en we hopen dan ook dat Perry nu snel z’n eigen thuis zal vinden bij een lieve familie. nieuwe video toegevoegd.

Update 7 november 2022: Met Perry gaat t goed zijn pootje hersteld goed maar … hij vindt t alleen wel lang duren allemaal. De arme schat! 4 nieuwe foto’s toegevoegd

update 15 oktober 2022: we kregen zojuist een hele verdrietige mededeling … Perry heeft zijn poot gebroken op een heel vervelende plaats. Arme stakker, hij wordt vandaag geopereerd. Dit betekend dus dat hij voorlopig helaas nog niet kan reizen maar we houden iedereen natuurlijk op de hoogte.

Input 27 september 2022: Perry is een hond uit een ongewenst nest, zijn mama is een hond van ongeveer 40–45 cm en zijn papa is een beetje kleiner. Hij is, net als broertje Pedro en zusje Polly, één van een nest van 7 pups.

Perry is een super lieve en aanhankelijke hond. Hij is mensgericht en een heerlijke knuffelaar maar hij is ook prima met andere honden. Perry is speels en onbevangen en vindt spelen in het puppy-park helemaal geweldig. We hopen dat ook Perry snel een eigen thuis vindt en niet hoeft op te groeien achter tralies.

 

Video

dogstars