nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Idil

Geboortejaar: april 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 34
Gewicht: 7
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
20-09-2022

Omschrijving

Asiel Apama:

Idil, een schattig klein pupje, werd op 8 september 2022 door ons gered. Ze was 3 weken daarvoor gevonden maar de familie die haar had had gevonden wilde niet een nieuwe familie voor haar zoeken en dus belden ze ons met de mededeling dat ze haar naar de Perrera zouden brengen. Het asiel was eigenlijk al overvol, maar de Perrera zou voor Idil nog erger zijn dan het overvolle asiel bij ons. Ze vaccineren de pup's niet en zorgen ook niet voor hen en dus konden we niet anders dan haar opnemen.

Idil kan inmiddels goed aan de riem lopen en kan ook heel goed mee in de auto. Ze leeft perfect samen met andere honden en kan ook goed met jonge kinderen. Idil is een actieve pup, ze wel haar dagelijkse beweging nodig of een grote tuin waar ze heerlijk in kan rennen.

Verder is Idil dol op water, ze vindt het dan ook heerlijk om een bad te nemen in de badkuip die bij ons in het asiel staat zodat de honden een beetje verkoeling kunnen vinden tijdens het zeer warme weer dat we nu hebben.

Idil zal niet veel meer groeien, ze is super lief en erg aanhankelijk. We vinden het altijd zo zielig voor haar dat ze niet kan stoppen met huilen als we ’s avonds het asiel verlaten. Idil droomt echt dat er een lieve familie zich voor haar meld die haar nooit meer alleen achterlaat en haar een forever thuis geeft. Wie helpt ons haar droom uit te laten komen?

(Input 20 september 2022)

dogstars