nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Luca

Geboortejaar: december 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 36
Gewicht: 8
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 24-08-2022
Toegevoegd:
09-08-2022

Omschrijving

Asiel Apama:

Update 24 augustus 2022: 6 nieuwe foto's toegevoegd

Input 9 augustus 2022: Op 15 juli 2022 werd dit pupje bij ons gebracht. Hij werd gevonden toen hij rondzwierf rond een Finca door een persoon die in zijn tuin aan het werk was. Luca had veel honger en dorst. We weten zeker dat Luca in de steek is gelaten omdat hij niet goed genoeg was voor de jacht, wat betekent dat het seizoen al is begonnen (wat elk jaar natuurlijk vroeger en vroeger is) en dat we weer overspoeld worden met Podenco's. Als ze geen jachtinstinct hebben, zijn ze nutteloos voor de harteloze jagers.

Luca is een erg brave hond en zeer aanhankelijk met mensen. We hebben hem zonder problemen te pakken kunnen krijgen en omdat onze opvang overvol is hadden we het geluk om een ​​plekje voor hem te vinden in één van onze pleeggezinnen. Daar leeft hij perfect samen met de andere honden en pups waar hij de hele dag mee speelt.

Luca is al heel gehoorzaam, hij blaft niet en maakt ook niets stuk maar hij is natuurlijk wel heel actief.

Het probleem met Podenco’s is erg groot in Andalusië. Aan de ene kant zijn er maar weinig mensen die dit ras willen adopteren, omdat ze gefokt zijn voor de jacht, met bijbehorend jachtinstinct, maar aan de andere kant zijn er duizenden van deze honden die in de steek worden gelaten omdat ze het jachtinstinct missen...

Voor Luca zoeken we een liefdevol familie en een forever thuis, Luca heeft het verdient om een gelukkig en mooi hondenleven te leiden!

 

dogstars