LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Margarita

Geboortejaar: februari 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 50
Gewicht: 14,5
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
02-08-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Deze prachtige hond is Margarita, zij was van een jager die haar niet goed behandelde.

Ze leefde in een Rehala (een grote roedel honden) en ze kregen eten als de jager er aan dacht ze te voeren en hetzelfde gold voor water.

Margarita kwam doodsbang aan in het asiel samen met Petunia, haar halfzus.

Na verloop van tijd en veel liefde en geduld is Margarita erg verbeterd, hoewel ze nog steeds wel verlegenheid moet overwinnen.

Ze is erg goed met andere honden, ze vindt het heerlijk om door hen omringd te zijn en ze speelt non-stop. Margarita heeft een gemiddeld energie level, ze is altijd aan het draven en rennen van de ene plaats naar de andere. Margarita vindt het geen probleem om haar eten en speelgoed met anderen te delen. Margarita heeft Leishmania, ze wordt hiervoor inmiddels behandeld.

Met mensen is ze nog verlegen, het is moeilijk voor haar om ons te vertrouwen, maar elke dag krijgt ze wat meer vertrouwen in ons. Margarita is een hele brave en lieve hond.

Er wordt haar nu ook geleerd om netjes aan de te riem lopen. We zoeken voor Margarita een lieve en geduldige familie die, met alle tijd die Margarita nodig heeft, haar alles zal geven wat ze nodig heeft.

(Input 2 augustus 2022)

dogstars