nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Vaiana

Geboortejaar: september 2017
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 36
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
02-08-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Dit schattige dametje is Vaiana, haar verhaal is, net zoals dat van Tiana, heel erg triest.

Ze woonden met hun baasje in een auto, hij had geen baan en geen geld om in een ​​huis een normaal leven te kunnen leiden, dus woonden ze met z'n drieën in een kleine auto.

Op een dag kregen we een telefoontje van de politie dat ze een verlaten auto hadden gevonden met daarin een dode man en twee bange honden: Vaina en Tiana. We weten niet hoe lang hij daar, samen met de honden, heeft gezeten maar het was een hele moeilijke redding omdat beide honden te bang waren. Maar nu zijn ze veilig in het asiel.

Vaiana is een erg sociaal en grappig hondje. Ze is graag bij mensen en honden, en ze vindt het dan ook erg leuk om met hen te spelen en te rennen. Hoewel ze de kleinste van allemaal is, houdt dat haar niet tegen, het moedigt haar juist aan en het is zo grappig om te zien. Vaina is een erg actief en speels hondje, ze komt ​​altijd vragen om met haar te spelen, rennen en springen en als je niet op haar reageert, zal ze je blaffend volgen totdat je met haar begint te spelen. Ze heeft er geen enkel probleem mee om haar eten of speelgoed te delen met de andere honden.

Met mensen is ze super lief, zodra je haar roept komt ze naar je toe rennen om haar op te tillen en haar op je arm te nemen, ze vindt het heerlijk want dan kan ze je heel veel kusjes geven. Ze kijkt altijd naar wat de vrijwilligers doen om te zien of ze mee kan doen. We zijn op zoek voor Vaiana (en Tiana) naar een actief en super lief gezin dat met hen beiden fijne wandelingen wil maken en die ze alle liefde geven die ze verdienen.

(Input 2 augustus 2022)

dogstars