LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Tiana

Geboortejaar: april 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 41
Gewicht: 9
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
02-08-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Dit schattige dametje is Tiana, haar verhaal is, net zoals dat van Vaiana, heel erg triest.

Ze woonden met hun baasje in een auto, hij had geen baan en geen geld om in een ​​huis een normaal leven te kunnen leiden, dus woonden ze met z'n drieën in een kleine auto. Op een dag kregen we een telefoontje van de politie dat ze een verlaten auto hadden gevonden met daarin een dode man en twee bange honden: Tiana en Vaiana. We weten niet hoe lang hij daar, samen met de honden, heeft gezeten maar het was een hele moeilijke redding omdat beide honden te bang waren. Maar nu zijn ze veilig in het asiel.

Tiana is in eerste instantie een verlegen hondje, maar door het werk van de vrijwilligers, geduld en de liefde van Vaiana is ze al veel verbeterd. Ze vertrouwt nu op ons. Tiana is erg sociaal met honden, ze is rustiger dan haar “zus” Vaiana. Ze vindt het heerlijk om rond te lopen in de tuin, spelen met andere honden en lekker te zonnebaden. Maar wat ze het liefste doet is tijd doorbrengen met Vaiana, ze houden veel van elkaar en ze weten niet hoe ze zonder de ander moeten leven. Tiana heeft er geen enkel probleem mee om haar speelgoed of eten te delen met andere honden.

Ze is ook lief voor mensen, hoewel ze een beetje verlegen is, maar als ze eenmaal aan je gewend is, laat ze je niet meer zonder haar ergens naar toe gaan. Als je wat lekkers hebt, zal ze niet aarzelen om op je benen te gaan zitten om erom te vragen, ze is super grappig.

We zijn op zoek voor Tiana (en Vaiana) naar een actief en super lief gezin, dat met hen beiden fijne wandelingen wil maken en die ze alle liefde geven die ze verdienen.

(Input 2 augustus2022)

dogstars