nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Joey

Geboortejaar: juli 2019
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 60
Gewicht: 20
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 24-10-2022
Toegevoegd:
18-07-2022

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 24 oktober 2022: Joey heeft zijn draai helemaal gevonden. Super goed natuurlijk, al raakt dit ons ook wel omdat we weten dat hij hier in de opvang zit en wij niet zijn vaste thuis zijn.
Wie kan deze lieverd een mooi en stabiel leven geven? In ruil hiervoor krijg je een aanhankelijke schat van een hond die zich in huis het liefste warm tegen je aan nestelt. Als Joey voldoende beweging krijgt heb je binnen geen hond aan hem. Geef hem een slaapzak of dekentje en hij is al snel in dromenland. Een rustig hondenvriendinnetje mag, maar dit is zeker niet nodig.
Houd jij van lange wandelingen en zoek je een (speel)maatje voor het leven?

Joey gaat graag met je mee op avontuur. Samen nieuwe dingen ontdekken en onderzoeken met jou als zijn beste vriend! 5 nieuwe foto's en video geplaatst.

Input 18 juli 2022: Joey is een actieve, knappe, temperamentvolle, vrolijke vent die nu toch heel graag een eigen thuis wil. Deze heeft hij tot nu toe nog niet gevonden. Joey is jong, nieuwsgierig en heeft veel energie. Hij gaat dan ook graag met je mee op pad en als hij tijdens dit uitstapje ook nog mag graven dan ben je zijn beste vriend. Hij zal wel aangelijnd moeten blijven want, ondanks dat hij goed luistert, staat jagen bovenaan zijn lijstje.

In huis is Joey een rustige metgezel. Het allerliefste ligt hij in een lekkere stoel of op de bank naast je. Hierbij dekt hij zichzelf toe zodat zijn koppie verstopt is en hij minder prikkels krijgt. 

Hij is zindelijk, speels en kan een paar uurtjes alleen thuis blijven. Belangrijk is dat alle deuren goed dicht en op slot zijn want Joey’s leven is een grote escape room.

Op dit moment leeft hij in een roedel met meerdere honden (groot en klein, teefjes en reu) maar we denken dat hij beter als enige hond kan worden geplaatst (of eventueel met een stabiele andere hond). Dit omdat hij erg baas gericht is.

Zijn er dan helemaal geen minpunten aan dit grappige ventje? Eigenlijk is er maar één ding waar verder aan gewerkt zal moeten worden. Joey kan aan de lijn behoorlijk uitvallen naar andere honden. Hij is hiervoor in training (geweest) en blijft hier nog steeds stappen in maken. Joey heeft dus een ervaren baasje nodig die hem begrijpt en hem verder kan begeleiden.

 

Video

dogstars