nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Fuego

Geboortejaar: maart 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 48
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 03-09-2022
Toegevoegd:
14-07-2022

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 10 september 2022: Hoera ! Fuego is in Nederland en woont nu in een echt huis , je weet wel , met mandjes (en heerlijk zachte bank!) televisie, stofzuiger en een lief mens om mee te spelen, wandelen en veel te kroelen. En hij vindt het GE-WEL-DIG!!! Dit vrolijke en enthousiaste mannetje kan zijn geluk niet op. En past zich in no-time heel goed aan. Uiteraard moet alles nog geleerd worden, hij is een mannetje van ongeveer een half jaar waar alles nieuw voor is. Maar het mee wandelen aan een riem, wennen aan een bench en eventjes alleen (met honden vriendjes) thuis zijn. Daar is al een goed begin mee gemaakt . En ook met de zindelijkheidstraining is begonnen. Fuego is een vrolijke en energieke kleuter die iedereen en alles leuk en interessant vindt. Een ongecompliceerd pupje die in zijn enthousiasme het liefst heel de wereld en alle mensen zou willen ontdekken en willen leren kennen. En daarin soms wat afgeremd moet worden want grenzen herkennen en broodnodige rust nemen dat vindt hij nog lastig nu zijn leven zo'n groot feest is geworden. Ben jij Fuego zijn nieuwe mens die wil genieten van zijn vrolijkheid, enthousiasme en knuffels? En kan jij hem wat afremmen en begeleiden om een welgemanierde grote podenco jongen te worden? Reageer dan snel voordat iemand anders heel gelukkig gaat worden met dit geweldige ventje! 13 nieuwe foto's en een video toegevoegd.

Geschiedenis uit het Asiel Engrecats:

Update 18 augustus 2022: video toegevoegd.

Input 14 juli 2022: Fuego is samen met zijn mama(s) gevonden. Er waren namelijk 2 teefjes en 9 pups op een berg gezien. De mama’s konden niet gepakt worden en zijn na een aantal dagen met de vangkooi gevangen.

Bij binnenkomst bleken de pups Fuego en Frio parvo te hebben - op Sjaantje na. Die werd als enigste negatief getest. Alle andere pups hebben in de kliniek gelegen, helaas zijn er daarvan 6 overleden. 2 andere uit het nestje zitten nog in het asiel samen met de mama's – Frio en Fuego zijn een stuk socialer doordat ze veel in handen zijn geweest in de kliniek. Wie geeft dit lieve ventje een eigen, zachte mand en een plek om veilig op te groeien.

 

Video

dogstars