LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Sedina

Geboortejaar: april 2022
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 55
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 27-01-2023
Toegevoegd:
13-07-2022

Omschrijving

Asiel Tenerife (Sabine):

Update 27 januari 2023: Hoog tijd voor een update van onze beeldschone Sedina! Maar helaas...is er niet veel te vertellen behalve dat ze inmiddels prachtig is gegroeid en steeds leuker wordt. Ze luistert heel goed en zelfs graag, is altijd vrolijk en maakt overal een feest van. Dit ondanks dat ze al haar zusjes en broertjes heeft zien vertrekken naar een eigen thuis en als laatste over gebleven is! 

Doordat ze is opgegroeid in het asiel is ze prima gesocialiseerd en kent ze de hondentaal perfect. Met de nieuwe aankomsten in het asiel is ze verschillende keren van groep veranderd en dit ging telkens weer voorbeeldig, zonder spanning of strubbelingen. Deze lieverd heeft op dit moment haar beste vriend in onze Ely gevonden. Wat een dolle pret kunnen die twee hebben wanneer ze even los mogen in de grote speel weide. Echt bijzonder vooral omdat Ely toch wel iets ouder en kieskeuriger is en niet vaak helemaal "los" durft te komen nog. Eigenlijk had in al deze jaren nog niemand hem zo ontzettend gek kunnen krijgen, echt een genot om te zien voor ons dus!

Sedina kent geen angsten, heeft liefde voor tien en is dol op mensen. Het enige dat deze lieverd nog mist is een eigen mens om trouw te mogen zijn en met wie ze al haar liefde en levenslust kan delen!

Update 19 januari 2022: nieuwe video geplaatst

Update 22 oktober 2022: 7 nieuwe foto's toegevoegd

Update 6 oktober 2022: Sedina heeft een kattentest gedaan en dat ging best goed, maar dit zal (zoals eigenlijk altijd) in een nieuwe omgeving nog wel goed begeleid moeten worden. een nieuwe video toegevoegd

Update 3 september 2022: 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 13 juli 2022: Sedina is een ongecompliceerde, aanhankelijke en vrolijke pup zonder trauma’s. Ze staat altijd klaar voor ons, of het nou etenstijd, knuffeltijd of haar beurt om te gaan wandelen is. Deze gezellige lieverd met een enorm hoog knuffelgehalte heeft altijd zin om er bij te zijn. En als ze je aankijkt met die prachtige blik van haar...kan je ook zeker geen nee zeggen! 

Sedina is erg slim en leert super snel en graag. Je ziet haar echt nadenken en haar best doen. Ze verblijft samen in de groep met reutjes en teefjes waaronder ook haar zusjes (waaronder Shanti) en broertjes (waaronder Siro) en dit gaat super, zonder enige spanning en met heel veel gezelligheid en gekkigheid. Ze vinden het heerlijk om samen te rennen en spelen maar ook tijdens de siësta’s zie je ze heerlijk bij, en vooral op elkaar gaan liggen. Heel schattig en mooi om te zien! 

In een asiel is het moeilijk om te zeggen of een hond al zindelijk is maar in Sedina haar geval raakte ze er al vrijwel meteen aan gewend om haar behoeftes niet in de binnenruimte te doen maar in de buitenhoek. De kans is dus groot dat ze in haar toekomstige woning maar een paar dagen nodig zal hebben om volledig zindelijk te zijn. Toch zal dit uiteraard altijd met goede begeleiding moeten, het is tenslotte nog maar een baby die alles zal moeten leren.

We hopen dat Sedina zo snel mogelijk een familie vind die ze lief en trouw mag zijn voor de rest van haar mooie leventje! Sedina haar koffertje is al gepakt, ze is ingeënt, rondom gezond, helemaal reisklaar en staat te popelen om de mooie buitenwereld te gaan ontdekken.

 

Video

dogstars